Danny McBride en Walton Goggins in trailer en featurette 'Vice Principals'

Met een cameo van niemand minder dan Bill Murray!

Zilko Tarici, 07-06-2016 12:02

HBO heeft een nieuwe trailer en featurette van de nieuwe comedy-serie Vice Principals vrijgegeven. Je kunt de beelden (inclusief een cameo van niemand minder dan Bill Murray) hieronder bekijken!
Vice Principals is een creatie van Danny McBride en Jody Hill (Eastbound & Down) en is een donkere comedy-serie over een middelbare school en de twee mensen die de school bijna runnen, namelijk de onderdirecteuren. McBride speelt Neal Gamby, een gescheiden onderdirecteur die zich bezighoudt met de discipline op zijn school. Walton Goggins speelt op zijn beurt de rol van Lee Russell, de onderdirecteur die verantwoordelijk is voor het curriculum en daarnaast Gamby's grootste rivaal in de serie.

Naast McBride en Goggins zijn er in Vice Principals ook rollen weggelegd voor acteurs zoals Georgia King, Busy Philipps, Shea Whigham, Kimberly Hebert Gregory en Sheaun McKinney. HBO zendt de eerste aflevering van Vice Principals uit op 17 juli a.s. De serie moet in totaal 18 afleveringen (verspreid over twee seizoenen) in beslag nemen.


Bron: HBO

Lees meer over: Vice Principals, Danny McBride, Walton Goggins, Bill Murray, Jody Hill

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in