search
Danny McBride en Walton Goggins in trailer en featurette 'Vice Principals'
Series / Nieuws

Danny McBride en Walton Goggins in trailer en featurette 'Vice Principals'

Met een cameo van niemand minder dan Bill Murray!

HBO heeft een nieuwe trailer en featurette van de nieuwe comedy-serie Vice Principals vrijgegeven. Je kunt de beelden (inclusief een cameo van niemand minder dan Bill Murray) hieronder bekijken!


Vice Principals is een creatie van Danny McBride en Jody Hill () en is een donkere comedy-serie over een middelbare school en de twee mensen die de school bijna runnen, namelijk de onderdirecteuren. McBride speelt Neal Gamby, een gescheiden onderdirecteur die zich bezighoudt met de discipline op zijn school. Walton Goggins speelt op zijn beurt de rol van Lee Russell, de onderdirecteur die verantwoordelijk is voor het curriculum en daarnaast Gamby's grootste rivaal in de serie.

Naast McBride en Goggins zijn er in Vice Principals ook rollen weggelegd voor acteurs zoals Georgia King, Busy Philipps, Shea Whigham, Kimberly Hebert Gregory en Sheaun McKinney. HBO zendt de eerste aflevering van Vice Principals uit op 17 juli a.s. De serie moet in totaal 18 afleveringen (verspreid over twee seizoenen) in beslag nemen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen