Eerste beeld Melissa McCarthy op de 'Gilmore Girls' set

Melissa McCarthy op de 'Gilmore Girls'

Het bewijst dat de actrice van de partij is in 'Gilmore Girls: A Year in the Life'.

Michelle Iwema, 8 juni 2016 om 13:29


Fans van de serie Gilmore Girls vroegen zich natuurlijk af of het personage Sookie van de partij zou zijn, gespeeld door Melissa McCarthy. Aangezien McCarthy een paar jaar terug echt doorbrak als hoofdrolspeelster, was het de vraag of ze tijd zou hebben voor een cameo. Maar het eerste beeld achter de schermen gemaakt tijdens een reportage van E! News bewijst dat ze van de partij is.

Op de foto, die je hierboven kunt bekijken is duidelijk dat Sookie opnieuw opvallende hoofddeksels zal dragen. De foto werd op Twitter gedeeld met de hashtag #gilmorecostumesjoylove.Hoe groot de rol van McCarthy in deze Netflix- serie zal zijn, is niet bekend.

Naaast McCarthy zullen Lauren Graham, Alexis Bledel, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia, Matt Czuchry, Liza Weil, Yanic Truesdale, Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn en Keiko Agena te zien zijn.
Bron: E! News

Lees meer over: Melissa McCarthy, Gilmore Girls, Sookie, Gilmore Girls revival, Gilmore Girls A Year in the Life, Lauren Graham, Alexis Bledel, Netflix, Netflix serie

Populair nieuws