Eerste trailer 'Marco Polo' seizoen 2

Eerste trailer 'Marco Polo' seizoen 2

Het nieuwe seizoen komt er snel aan!

Bram de Groot, 8 juni 2016 om 11:18


Hierboven zie je de eerste trailer voor het tweede seizoen voor de Netflix-serie Marco Polo. Het eerste seizoen (IMDb = 8.1) van bedenker John Fusco verscheen eind 2014 op het betaalkanaal en werd gezien als een groot succes, al was de ontvangst bij de critici niet bepaald denderend. Rotten Tomatoes noteert slechts 24 procent.

Opnieuw zien we acteur Lorenzo Richelmy in de rol van de ontdekkingsreiziger Marco Polo. Hij bevindt zich in het 13 eeuwse China waar Kublai Khan - een rol van Benedict Wong - een stevige en stormachtige oorlog uitvecht met het Mongoolse Rijk. In deze wereld van hebzucht, verraad, seksuele intriges en rivaliteit probeert Polo zich staande te houden.

Het nieuwe seizoen bestaan uit tien afleveringen en moet op 1 juli op Netflix verschijnen. Andere rollen zijn voor Michelle Yeoh (the Handmaiden), Joan Chen (Empress Chabi), Zhu Zhu (Kokachin), Tom Wu (Hundred Eyes), Olivia Cheng (Mei Lin), Claudia Kim (Khutulun), Rick Yune (Kaidu), Remy Hii (Prince Jingim), Mahesh Jadu (Ahmad) en Uli Latukefu (Byamba) en vele anderen.

Bron: Netflix

Lees meer over: marco polo, netflix, 206, Benedict Wong, Lorenzo Richelmy, Zhu Zhu, Joan Chen, seizoen 2

Informatie over de serie: Marco Polo

Populair nieuws