search
Uitvoerend producent over seizoen 7 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Uitvoerend producent over seizoen 7 'The Walking Dead'

Hij vertelt specifiek over de cliffhanger.

We gaan langzaam richting het zevende seizoen van AMC's The Walking Dead. In de aanloop daar naartoe wordt nog altijd gespeculeerd over de uitkomst van Negans (Jeffrey Dean Morgan) moordpartij onder onze helden. Tegenover IGN vertelde uitvoerend producent Greg Nicotero dat de cliffhanger altijd gepland was en waarom het een logische keuze was.


"Het drijft onze mensen voort. Het raakt hen diep, zoals in de comics. Het verandert hoe iedereen denkt," aldus Nicotero. "Het belangrijkste aan seizoen 7 is dat we vaststellen dat de wereld niet is wat iedereen denkt dat het is. Aan het eind van seizoen 6 is Rick ontzettend zelfverzekerd. 'We gaan die outpost aanpakken, die gasten verslaan voordat ze dat met ons doen,' en het eindigt ermee dat hij denkt, 'Heh, oh ok, ik wist het niet. Wat ik dacht dat de wereld was, lijkt niet eens op de realiteit om ons heen', en Negan bewijst dat."

Het is volgens Nicotero dan ook vooral het sterfgeval dat alles lanceert. "In het zevende seizoen van The Walking Dead zijn er een heleboel nieuwe werelden die we leren kennen. Dus het zou niet logisch zijn om een hoofdstuk te eindigen en dan halverwege het volgende te beginnen. Je wil op de ene plek eindigen en dan vanuit daar verder gaan."

Een van die werelden die men gaat leren kennen is The Kingdom van leider Ezekiel, die een tijger heeft als huisdier. In de comics wil Rick gebruik maken van de omringende gemeenschappen om de mannen van Negan te verslaan. Vermoedelijk doet hij dat in dit zevende seizoen ook.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen