search
Promo 'Game of Thrones'-aflevering Battle of the Bastards
Series / Video/clip/featurette

Promo 'Game of Thrones'-aflevering Battle of the Bastards

Eerste beelden van wat traditioneel de meest grootschalige aflevering van het seizoen is!



Gisteren was de achtste aflevering van HBO's Game of Thrones op televisie te zien en aansluitend werd zoals altijd een promo vrijgegeven voor de eerstvolgende aflevering. Ditmaal betreft het Battle of the Bastards, de negende aflevering van dit zesde seizoen en traditioneel de meest grootschalige van de serie.

Er is nog geen synopsis van deze aflevering, maar we kunnen wel raden wat er gaat gebeuren. De titel refereert naar het feit dat zowel Jon Snow (Kit Harington) als Ramsay Bolton (Iwan Rheon) bastaarden zijn. Daarnaast weten we dat de aflevering lang gaat duren: 60 minuten, waarmee deze tien minuten langer is dan gemiddeld.

In de aflevering zullen we in elk geval zien hoe de legers van Jon en Ramsay het tegen elkaar opnemen. Daarbij probeert Jon Winterfell terug te veroveren op Ramsay en wil laatstgenoemde dat uiteraard behouden. Er zullen ook de nodige slachtoffers vallen: naar verluidt vermoordt Ramsay twee bekende personages. Geinig is overigens dat de titel wel refereert naar twee bastaardzonen, maar dat Ramsay al een legitieme Bolton is en dat Jon vermoedelijk niet de bastaardzoon van Ned Stark is.

Op 19 juni is de aflevering te zien in de VS, een dag later in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen