Iedereen heeft sterfscène opgenomen in 'The Walking Dead'

Iedereen nam sterfscene op voor The Walking Dead

AMC gaat heel erg ver om geheim te houden wie vermoord is door Negan.

Jim Pedd, 18 juni 2016 om 13:50

Dat de mensen achter The Walking Dead er alles aan doen om geheim te houden wie aan het einde van seizoen zes doodgeknuppeld wordt door Negan (Jeffrey Dean Morgan) wisten we natuurlijk al. Hoe ver men gaat dan weer niet. The Hollywood Reporter stelt dat er voor alle personages aanwezig in de laatste scène van seizoen 6 een sterfscène opgenomen is.
Kortom: Chandler Riggs, Andrew Lincoln, Danai Gurira, Josh McDermitt, Lauren Cohan, Sonequa Martin-Green, Norman Reedus, Ross Marquand, Christian Serratos, Michael Cudlitz en Steven Yeun hebben opgenomen hoe ze dood zijn gegaan. ”The Walking Dead producenten en de afleveringregisseur werken vervolgens samen met de editors van de serie om het personage te kiezen dat echt dood gaan.”

Mocht je nu denken: maar dit draait enkel om de eerste aflevering van het zevende seizoen, heb je gelijk. Daarna is de acteur of actrice wiens personage echt het loodje legt niet meer te zien en dus ook niet meer op de set. Toch zit er een goede reden achter deze ingewikkelde constructie. Er zijn veel fans in de buurt van de set waar deze specifieke scène opgenomen is gespot, sommigen zelfs met drones. Om hen om de tuin te leiden, zou deze keuze gemaakt zijn.

Bron: THR

Lees meer over: The Walking Dead, Negan, Dood, Sterfscene, AMC, Jeffrey Dean Morgan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws