search
Toch nog een kans voor Cruel Intentions serie?
Series / Nieuws

Toch nog een kans voor Cruel Intentions serie?

Biedt Hulu of Freeform de oplossing?

Geoffrey Ketels

Ondanks het feit dat NBC eerder geen groen licht gaf voor de Cruel Intentions reeks voor komende herfst lijkt het er toch naar uit te zien dat alle hoop nog niet verloren is, in tegendeel.


In een interview met de maker van de reeks Roger Kumble werd aangegeven dat het dan wel enige tijd mag duren, maar dat zowel NBC als het productiehuis er vertrouwen in hebben dat de reeks er zal komen.

"Het voelt aan als een hele tijd, maar eigenlijk is het nog niet zo lang geleden. Ik denk dat men op dit ogenblik aan het zoeken is naar de best mogelijke oplossing. Wat het allemaal extra leuk maakt is dat ik op regelmatige basis e-mails ontvang van NBC en Sony waarin staat te lezen dat ze nog steeds 100 procent achter deze reeks staan."

NBC zou op moment van schrijven twijfelen of de serie haar debuut kan maken in de zomer van 2017. Mocht dat niet mogelijk blijken kan er mogelijks een oplossing komen uit de hoek van Hulu of Freeform. Ook deze partijen hebben immers aangegeven wel brood te zien in een mogelijke Cruel Intensions serie.

Aanbevolen artikelen