Nieuwe foto X-Men serie 'Legion'

Nieuwe foto X-Men serie Legion

David Haller ziet er niet zo fris uit.

Jim Pedd, 4 juli 2016 10:04

Hieronder is een nieuwe foto te bekijken van X-Men serie Legion. De show van FX krijgt een compleet seizoen van acht afleveringen, dat begin 2017 uitgezonden moet worden. Omdat men nog druk bezig is met de editing ervan, kon Noah Hawley een nieuwe teaserfoto op het internet plaatsen. We zien hoofdpersoon David Haller, die er niet bepaald fris bij zit.
Enige tijd geleden vertelde Nick Grad van FX nog: ”We zijn excellentie gaan verwachten van Noah Hawley en met Legion levert hij wederom. Net zoals hij deed toen hij Fargo opnieuw vorm gaf, brengt hij nu ook een compleet nieuwe esthetiek en gevoeligheid naar het enorm populaire X-Men. De pilot is geweldig, met sterk acteerwerk van Dan Stevens, Aubrey Plaza, Jean Smart, Rachel Keller en de rest van de cast.”

Legion is het verhaal van David Haller. Al sinds hij tiener is, worstelt hij met mentale ziekte, maar hij blijkt niet ziek te zijn. In plaats daarvan is David helderziend en blijken de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij ziet echt.


Lees meer over: Legion, FX, Noah Hawley, Dan Stevens, Aubrey Plaza, Jean Smart, Rachel Keller

Populair nieuws