search

Ons nieuws van maandag 4 juli 2016

'Attack on Titan' seizoen 2 in voorjaar 2017
Series / Nieuws

'Attack on Titan' seizoen 2 in voorjaar 2017

Plus een nieuwe poster om dit heuglijke feit te vieren!

De wereld van anime werd in 2015 flink opgeschud met de komst van de uiterst succesvolle en populaire serie Attack on Titan, gebaseerd op de gelijknamige manga-reeks.

Sinds het 26-delige eerste seizoen zijn er twee Japanse live-action films en een korte spinoff-anime uitgebracht, maar de fans blijven zich maar afvragen wanneer het tweede seizoen zal verschijnen. Volgens CrunchyRoll hoeft dit echter niet langer.

In 2014 werd nog aangekondigd dat het tweede seizoen in 2016 zou arriveren, maar volgens een Spaanse distributeur is dit nu 2017, en om precies te zijn voorjaar 2017 (in Japan althans). Om dit heuglijke feit te vieren, is er ook een nieuwe poster van de serie vrijgegeven, waarop hoofdpersonage Eren Yaeger het in Titan-vorm opneemt tegen een Colossal Titan. Deze afbeelding kun je hieronder bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toch nog een kans voor Cruel Intentions serie?
Series / Nieuws

Toch nog een kans voor Cruel Intentions serie?

Biedt Hulu of Freeform de oplossing?

Geoffrey Ketels

Ondanks het feit dat NBC eerder geen groen licht gaf voor de Cruel Intentions reeks voor komende herfst lijkt het er toch naar uit te zien dat alle hoop nog niet verloren is, in tegendeel.

In een interview met de maker van de reeks Roger Kumble werd aangegeven dat het dan wel enige tijd mag duren, maar dat zowel NBC als het productiehuis er vertrouwen in hebben dat de reeks er zal komen.

"Het voelt aan als een hele tijd, maar eigenlijk is het nog niet zo lang geleden. Ik denk dat men op dit ogenblik aan het zoeken is naar de best mogelijke oplossing. Wat het allemaal extra leuk maakt is dat ik op regelmatige basis e-mails ontvang van NBC en Sony waarin staat te lezen dat ze nog steeds 100 procent achter deze reeks staan."

NBC zou op moment van schrijven twijfelen of de serie haar debuut kan maken in de zomer van 2017. Mocht dat niet mogelijk blijken kan er mogelijks een oplossing komen uit de hoek van Hulu of Freeform. Ook deze partijen hebben immers aangegeven wel brood te zien in een mogelijke Cruel Intensions serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto X-Men serie 'Legion'
Series / Foto's

Nieuwe foto X-Men serie 'Legion'

David Haller ziet er niet zo fris uit.

Hieronder is een nieuwe foto te bekijken van X-Men serie Legion. De show van FX krijgt een compleet seizoen van acht afleveringen, dat begin 2017 uitgezonden moet worden. Omdat men nog druk bezig is met de editing ervan, kon Noah Hawley een nieuwe teaserfoto op het internet plaatsen. We zien hoofdpersoon David Haller, die er niet bepaald fris bij zit.

Enige tijd geleden vertelde Nick Grad van FX nog: "We zijn excellentie gaan verwachten van Noah Hawley en met Legion levert hij wederom. Net zoals hij deed toen hij Fargo opnieuw vorm gaf, brengt hij nu ook een compleet nieuwe esthetiek en gevoeligheid naar het enorm populaire X-Men. De pilot is geweldig, met sterk acteerwerk van Dan Stevens, Aubrey Plaza, Jean Smart, Rachel Keller en de rest van de cast."

Legion is het verhaal van David Haller. Al sinds hij tiener is, worstelt hij met mentale ziekte, maar hij blijkt niet ziek te zijn. In plaats daarvan is David helderziend en blijken de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij ziet echt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijke connectie 'Star Wars Rebels' en toekomstige films
Series / Nieuws

Mogelijke connectie 'Star Wars Rebels' en toekomstige films

Het lijkt er na nieuwe woorden van producent Simon Kinberg wel op.

Met Rogue One maken Lucasfilm en Disney duidelijk dat er een band bestaat tussen de films en series in het Star Wars-universum. Zo speelt Forest Whitaker een personage dat specifiek bedacht is voor de Clone Wars-serie. Het lijkt erop dat Rebels ook dit soort connecties krijgt. Producent Simon Kinberg vertelde dit tegenover Moviefone.

"Wat geweldig is, is natuurlijk dat we personages van Clone Wars in het tweede seizoen laten zien en dat we personages uit de originele films blijven terughalen en de relaties tussen onze kernpersonages, de crew van de Ghost, blijven uitdiepen. Dus we zoeken een balans tussen de twee dingen: de originele cast uit het eerste seizoen met Clone Wars, met personages uit de originele films en misschien zelfs toekomstige films."

Daarmee verwijst de producent vermoedelijk naar films als Rogue One en de geplande Han Solo spin-off. Wie denken jullie dat er nog naar Rebels gaat komen? Later deze maand gaat het derde seizoen van de show in première tijdens de Star Wars Celebration Europe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.