search
Negen nieuwe castleden voor Spike-serie 'The Mist'
Series / Nieuws

Negen nieuwe castleden voor Spike-serie 'The Mist'

Frank Darabont verfilmde in 2007 al eens het boek van Stephen King.

Spike TV heeft vandaag aangekondigd dat er negen nieuwe namen aan de cast van tv-serie The Mist zijn toegevoegd. Het betreft een nieuwe verfilming van Stephen Kings gelijknamige boek. De opnames van de serie gaan deze zomer nog van start.


The Mist gaat over een stadje dat wordt geterroriseerd door een dichte mist, die gepaard gaat met de nodige schepsels en ervoor zorgt dat de menselijkheid van de personages op de proef wordt gesteld. Hieronder de aangekondigde acteurs en de personages die zij zullen vertolken:

- Alyssa Sutherland speelt Eve Cunningham, een moeder die er alles aan doet om haar tienerdochter te beschermen tegen de gevaren die schuilen in en buiten de mist.

- Gus Birney is Alex Cunningham, de tienerdochter van Kevin en Eve Cunningham. Ze is altijd een ingetogen meisje geweest, maar door de gebeurtenissen in de serie komt haar rebelse kant naar boven.

- Dan Butler speelt Father Romanov, een priester die aan zijn geloof begint te twijfelen door alles wat er in zijn thuisplaats gebeurt.

- Luke Cosgrove neemt de rol van Jay Heisel voor zijn rekening. Jay is een populaire plaatselijke football-ster en de zoon van de plaatselijke sheriff. Hij wordt beschuldigd van een gruwelijke misdaad.

- Danica Curcic is Mia Lambert, een drugsverslaafde vrouw die op de vlucht is geslagen en op zoek is naar een mysterieuze zak geld.

- Okezie Morro speelt Jonah Dixon, een soldaat met geheugenverlies. Hij weet niet meer wie hij is, maar naarmate hij zich dingen begint te herinneren, worden er een aantal schokkende onthullingen gedaan.

- Darren Pettie speelt sheriff Conner Heisel, vader van Jay. Hij doet er alles aan om de orde te bewaren in een situatie die steeds chaotischer en gevaarlijker wordt.

- Russell Posner speelt Adrian Garff, een onzekere tiener die er alles aan doet om zijn beste vriendin Alex te beschermen.

- Isiah Whitlock, Jr. speelt ten slotte Gus Redman, een plaatselijke manager van een winkelcentrum. Wanneer de overlevenden van de mist zich verschuilen in het winkelcentrum, moet Gus ervoor kiezen of hij de leider van de groep wordt of dat hij zich afzijdig houdt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen