search
Gerucht: Brad Pitt in tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Gerucht: Brad Pitt in tweede seizoen 'True Detective'

HollywoodLife zegt een "exclusieve" bron te hebben.

Let op: dit bericht mag met een flinke korrel zout genomen worden. De website HollywoodLife stelt meer informatie te hebben over het aankomende tweede seizoen van True Detective. Dat seizoen van de HBO-serie is nog altijd niet bevestigd, maar de kans dat het netwerk in 2015 een nieuwe reeks van Nic Pizzolatto's serie uitzendt, lijkt enorm.


Volgens HollywoodLife zou niemand minder dan Brad Pitt daarin de hoofdrol spelen. Vooral de hoeveelheid keren dat de site het woord "exclusief" gebruikt, doet wenkbrauwen fronsen. "Brad's naam is al vele keren genoemd. Het gaat er alleen nog maar om wanneer hij tijd heeft," schrijft de website.

Toch zou het zomaar eens kunnen dat iemand als Pitt een rol speelt in het nieuwe seizoen. We weten dat Matthew McConaughey en Woody Harrelson niet terugkeren voor het tweede seizoen. Hun verhaal is mooi afgerond. Dus moet HBO op zoek naar nieuwe hoofdrolspelers en de kans lijkt groot dat men weer grote namen voor de hoofdrollen wil.

Voorlopig is het uiteraard enkel speculatie. Nic Pizzolatto liet recentelijk nog weten dat hij zich in het tweede seizoen wil concentreren op "sterke vrouwen, slechte mannen en de geheime occulte geschiedenis van het transportsysteem in de Verenigde Staten."

Wie zouden jullie graag in de hoofdrol willen zien van True Detective?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen