Eerste setfoto's 'Gotham' laten James Gordon en Oswald Cobblepot zien

Eerste setfoto's 'Gotham'

Fox maakt de serie in samenwerking met Warner Bros. Television.

Zilko Tarici, 18 maart 2014 14:35

De opnames van de nieuwe serie Gotham gingen onlangs van start in Manhattan en we hebben nu de eerste setfoto's van Ben McKenzie als James Gordon en Robin Taylor als Oswald Cobblepot (The Penguin) voor jullie! Fox maakt de serie, die gebaseerd is op personages van DC Comics, in samenwerking met Warner Bros Television.
Iedereen kent de naam James Gordon. Hij is een van de grootste vijanden van de georganiseerde misdaad, een man wiens reputatie synoniem is aan de wet en de handhaving ervan. Maar wat weten we van Gordons eigen verhaal en hoe hij zich omhoog heeft gewerkt van rechercheur naar politiecommissaris? Wat was ervoor nodig om de meerdere lagen van corruptie te overkomen die Gotham City, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, te omzeilen? En waar komen Gothams schurken, Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face en The Joker vandaan?

Gotham is gebaseerd op personages van DC Comics en wordt geproduceerd door Warner Bros. Television. Bruno Heller schreef het script van de pilot, die geregisseerd en geproduceerd wordt door de Emmy-genomineerde Danny Cannon (CSI, Nikita).

Bron: Comingsoon.net

Lees meer over: gotham, the mentalist, bruno heller, sean pertwee, robin lord taylor

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws