search
Star Trek Discovery krijgt mogelijk nieuw ontwerp
Series / Nieuws

Star Trek Discovery krijgt mogelijk nieuw ontwerp

Het nu al bekritiseerde ontwerp is nog niet definitief.

De Comic Con bracht ons eindelijk een titel voor Bryan Fullers Star Trek-serie. Het bleek dat we een schip met de naam Discovery voorgeschoteld krijgen. Dat ontwerp werd al onthuld, maar de ontvangst ervan was gemengd. De visuele effecten leken ook niet heel mooi en daarop volgde kritiek. Nu melden producenten van de serie dat het ontwerp waarschijnlijk anders wordt.


Heather Kadin stelt dat de beelden in "drie weken bij elkaar gegooid zijn. We wilden de fans… we zijn superenthousiast met de muziek van Phil Eisner, die hij maakte als auditie. En het schip is gewoon nog een concept, en zal bijgewerkt worden tot de dag dat het geheel in première gaat."

Er is dus nog geen reden om te panikeren. De opnames vinden deze herfst plaats en de 13-afleveringen tellende eerste reeks zou een uitgebreid verhaal vertellen. "De gloednieuwe Star Trek introduceert nieuwe personages die uitzonderlijke nieuwe werelden en nieuwe beschavingen leren kennen en verkent dramatische hedendaagse thema's die de franchise sinds 1966 gekenmerkt hebben."

Aanbevolen artikelen