search
Twee mooie namen bekend voor NBC's This Is Us
Series / Nieuws

Twee mooie namen bekend voor NBC's This Is Us

De verwachtingen van de serie liggen hoger en hoger...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De trailer van de gloednieuwe NBC reeks This Is Us die eerder op de wereld werd losgelaten heeft veel mensen reeds weten te overtuigen van het enorme potentieel waar deze serie over beschikt. Toch lijkt het er naar uit te zien dat NBC nog heel wat extra moois achter de hand heeft gehouden.


Vandaag raakte immers bekend dat in de tweede episode van de reeks twee wel erg bekende gezichten zullen opduiken. Het betreft Katey Sagal (bekend van onder meer Sons of Anarchy) en Brad Garrett (Everybody Loves Raymond). Sagal zal in de reeks de rol vertolken van een flink opgeleide agent terwijl Garrett in de huid kruipt van de directeur van een televisie netwerk.

Bovenstaande namen zullen bij velen reeds als muziek in de oren klinken, maar NBC heeft aangegeven dat dit nog maar het neusje van de zalm is. "Zeer veel bekende acteurs stonden er om te springen om een rol te versieren in onze nieuwe reeks en we zullen ze die kans niet onthouden". Dat belooft alvast erg veel goeds!

De première van This Is Us vindt in de VS plaats op maandag 20 september. Kijk jij ook al uit naar deze veelbelovende serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen