search

Ons nieuws van woensdag 3 augustus 2016

NBC: 'Heroes Reborn' was geen goed idee
Series / Nieuws

NBC: 'Heroes Reborn' was geen goed idee

De zender ziet zijn fouten in.

Bij aankondiging was NBC nog dolenthousiast over Tim Krings Heroes Reborn. De reboot viel echter niet in de smaak en wist ook niet genoeg kijker te trekken om meer seizoenen te rechtvaardigen, ook al hoopte NBC-baas Bob Greenblatt daar wel op bij aankondiging.

Tijdens het TCA Press Tour Panel vertelde entertainment president Jennifer Salke van NBC dat de ontvangst tegenviel. "Ik denk ook dat Heroes het niet zo goed deed als we gehoopt hadden." Toch gaat men door met het terugbrengen van oude series. "Ik denk dat je nog twee of drie pogingen kunt verwachten."

Greenblatt wijt het falen van Reborn voor een groot deel aan het feit dat de oorspronkelijke cast niet helemaal terugkeerde. "Het is veel makkelijker en je krijgt een veel grotere voorsprong als je de oorspronkelijke cast terughaalt. The X-Files en Prison Break waren bijna een gegarandeerd succes door de oorspronkelijke sterren. Zonder is het veel moeilijker."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee mooie namen bekend voor NBC's This Is Us
Series / Nieuws

Twee mooie namen bekend voor NBC's This Is Us

De verwachtingen van de serie liggen hoger en hoger...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De trailer van de gloednieuwe NBC reeks This Is Us die eerder op de wereld werd losgelaten heeft veel mensen reeds weten te overtuigen van het enorme potentieel waar deze serie over beschikt. Toch lijkt het er naar uit te zien dat NBC nog heel wat extra moois achter de hand heeft gehouden.

Vandaag raakte immers bekend dat in de tweede episode van de reeks twee wel erg bekende gezichten zullen opduiken. Het betreft Katey Sagal (bekend van onder meer Sons of Anarchy) en Brad Garrett (Everybody Loves Raymond). Sagal zal in de reeks de rol vertolken van een flink opgeleide agent terwijl Garrett in de huid kruipt van de directeur van een televisie netwerk.

Bovenstaande namen zullen bij velen reeds als muziek in de oren klinken, maar NBC heeft aangegeven dat dit nog maar het neusje van de zalm is. "Zeer veel bekende acteurs stonden er om te springen om een rol te versieren in onze nieuwe reeks en we zullen ze die kans niet onthouden". Dat belooft alvast erg veel goeds!

De première van This Is Us vindt in de VS plaats op maandag 20 september. Kijk jij ook al uit naar deze veelbelovende serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poll: Wie moeten winnen bij de Emmy's?
Series / Poll

Poll: Wie moeten winnen bij de Emmy's?

Wordt het Game of Thrones, of toch Fargo, of iets heel anders?

Halverwege juli werden de nominaties voor de Primetime Emmy Awards onthuld. De ceremonie vindt op 18 september plaats, dus er is nog meer dan genoeg tijd om vooruit te blikken. Welke serie moet volgens jullie winnen?

Er kan gestemd worden in vier verschillende categorieën. Allereerst kan je kiezen voor je favoriete dramaserie, vervolgens de beste komedie, beste miniserie en dan kan je stemmen op de serie die de grote winnaar moet worden. Daarbij kan gekozen worden uit alle series die vijf of meer nominaties scoorden.

feedback surveys






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uitslag poll: 'Walking Dead'-trailer favoriet
Series / Poll

Uitslag poll: 'Walking Dead'-trailer favoriet

Veruit zelfs...

Vorige week vroegen we jullie welke trailer die tijdens de Comic Con werd vrijgegeven jullie favoriet is. Ondanks dat er behoorlijk grote series tussen zitten, en ook spannende eerste beelden voor bepaalde shows, is er een overduidelijke winnaar. Serie The Walking Dead scoort veruit het beste.

Meer dan een kwart van de stemmen ging naar de trailer voor die serie. Zusterserie Fear the Walking Dead scoorde ter vergelijking een stuk minder: 3 procent van de mensen vond dat de tofste trailer. Maar ook een serie als Game of Thrones, waarvoor een productieteaser werd vrijgegeven, scoorde opmerkelijk matig.

Hieronder de top vijf, gevolgd door een overzicht met linkjes naar alle trailers.
1. The Walking Dead 26%
2. Sherlock 13%
3. Luke Cage 9%
4. The Flash 9%
5. Vikings 8%

» American Gods
» Arrow
» Daredevil
» Fear the Walking Dead
» Game of Thrones
» Iron Fist
» Legion
» Luke Cage
» Sherlock
» Star Trek: Discovery
» Prison Break
» The Defenders
» The Flash
» The Walking Dead
» Vikings

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd-recensie: 'The Good Wife' seizoen 6
Series / Blu-ray Review

Dvd-recensie: 'The Good Wife' seizoen 6

Goede uitgave van een toffe CBS-serie.

Bedenkers: Michele King, Robert King | Cast: Julianna Margulies (Alicia Florrick), Matt Czuchry (Cary Agos), Christine Baranski (Diane Lockhart), Archie Penjabi (Kalina Sharma), Alan Cumming (Eli Gold) e.a. | Jaren: 2009 "“ 2016 | Zender: CBS

Na jaren vol politieke avonturen in het leven van Alicia Florrick getoond te hebben, maakte zender CBS dit jaar een einde aan de serie. Na zeven seizoenen en in totaal 156 afleveringen, was het voorbij. Hier in Nederland kunnen we nu eindelijk genieten van het zesde seizoen, dat nu op een uitgebreide Dvd-set te krijgen is.

Alicia Florrick (Julianna Margulies) heeft haar man (Chris Noth) altijd gesteund tijdens zijn politieke opmars, maar nu is het haar beurt om de politiek in te gaan en de volgende officier van justitie te worden. De verkiezingsdag komt dichterbij, maar Alicia heeft niet alleen zorgen over haar campagne maar ook over haar praktijk en haar partner Cary (Matt Czuchry). Zijn carrière zou wel eens voorbij kunnen zijn… net als zijn normale leven.

Het seizoen trok gemiddeld meer dan tien miljoen kijkers op CBS, een mooi aantal dus. Toch zien we een significant verschil in de VS tussen de kijkcijfers van de eerste aflevering van dit seizoen (11,06 miljoen) en de laatste (9,35 miljoen). Dat doet verder niks af aan de ontvangst. De serie werd weer goed ontvangen, critici prezen het acteerwerk, de scripts en de prachtige sets.

Dvd: The Good Wife | Speelduur: 15,2 uur | Release: juli 2016 | Video: 1.78:1 | Audio: Engels, Frans, Duits | Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels | Discs: 6x Dvd | EAN: 5-053083-071578 | Met dank aan: Paramount, CBS Dvd

De show heeft een reguliere Dvd-uitgave gekregen die er niet uitzonderlijk uitziet. Het geheel wordt aangeleverd in een standaard keepcase met daar een slipcover omheen. Achterop de gebruikelijke informatie, van een synopsis tot details over extra's en de technische gegevens. Uiteraard is er ook een mooie, sfeervolle foto van de cast toegevoegd. In de binnenkant van de keepcase vind je verder informatie over de afzonderlijke afleveringen en op welke schijf ze staan.

Beeld en geluid
Voor een Dvd-uitgave ziet het geheel er mooi uit. Vooral de sets zijn uitzonderlijk levendig en dat doet vragen om meer. Details zijn verder goed genoeg te zien, al moet gezegd worden dat het nou niet zo scherp is dat je de kleinste rimpeltjes op een gezicht kan zien. Verder zijn de kleuren natuurlijk, precies zoals het hoort bij dit type dramaserie. Dialoog is goed te volgen in deze serie en ook de muziek komt mooi en helder uit de boxen.

Extra's
Extra's zijn er genoeg. Natuurlijk zijn er standaard zaken zoals een reeks verwijderde scènes en is er een gag reel toegevoegd. Veel interessanter is de uitgebreide featurette die ingaat op de seizoensfinale en de minidocumentaire over de verleidingen waar hoofdpersoon Alicia Florrick allemaal voor komt te staan.

Toekomst
De serie heeft in de VS al een goed ontvangen zevende seizoen gekregen. Meer dan dat komt er helaas voor de grote fanschare die de serie rijk is niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser vierde reeks 'Masters of Sex'
Series / Trailer

Eerste teaser vierde reeks 'Masters of Sex'

Het gaat niet goed met Dr. Masters.



"Wat voor dokter zei je dat je was?" Het antwoord daarop is makkelijk: "Een seksexpert", aldus Virginia (Lizzy Caplan) in bovenstaande teaser voor het vierde seizoen van Masters of Sex. Het gaat ogenschijnlijk nog best prima met haar, maar als we kijken naar Dr. Masters (Michael Sheen), merken we meteen een andere kant van de medaille. Hij staat terecht en het lijkt hem een stuk minder goed af te gaan.

De Showtime-serie gaat vanaf 11 september weer verder en heeft uiteraard weer een synopsis. Het gaat nu om een synopsis voor de eerste aflevering, Freefall, van dit nieuwe seizoen.

"In de nasleep van hun ruzie, zoeken Masters en Johnson een nieuw doel in een wereld zonder elkaar en concentreren ze zich op hun werk, nu hun persoonlijke levens in elkaar lijken te storten. Libby is voor het eerst sinds haar huwelijk alleen en ontdekt enkele onverwachte bondgenoten."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
William Shatner open voor cameo in 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

William Shatner open voor cameo in 'Star Trek: Discovery'

De acteur wil wel een nuttige rol hebben.

Acteur William Shatner kennen we natuurlijk van de eerste Star Trek-serie uit de geschiedenis. Hij speelde daar samen met acteur Leonard Nimoy in en toen de franchise een filmreboot kreeg, stond Shatner niet bepaald open voor een cameo daarin. Nimoy wel, maar volgens Shatner werd die niet genoeg gebruikt in 2009. Toch staat hij wel open voor een cameo in de nieuwe serie van showrunner Bryan Fuller.

"Leonard Nimoy, mijn vriend, had een cameo in de nieuwe films," begon Shatner. "Ik zei hem, 'Je weet dat je oud bent als je terug gaat in de tijd en nog steeds oud bent?' Het was een cameo en ik dacht, 'Wat een tijdsverspilling. Hij was zo getalenteerd. Waarom hebben ze hem niet beter gebruikt?' Dus zo voelde ik me daarover."

Toch staat Shatner ervoor open om terug te keren in de nieuwe serie. "Als ik nuttig ben". Het zou voor Shatner dus meer moeten zijn dan een cameo alleen. Het is nu nog de vraag hoe CBS daarnaar kijkt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
50 Cent maakt Starz-superheldenserie 'Tomorrow, Today'
Series / Nieuws

50 Cent maakt Starz-superheldenserie 'Tomorrow, Today'

De rapper/acteur was eerder medeverantwoordelijk voor de succesvolle Starz-serie Power.

Starz heeft vandaag aangekondigd dat ze een superheldenserie met de titel Tomorrow, Today ontwikkelen. De serie is gebaseerd op een script van Curtis '50 Cent' Jackson, die samen met Anthony Cipriano (Bates Motel) en Dan Kay (I.T.) dienst zal doen als uitvoerend producent.

Het verhaal van de serie gaat over een veteraan die in het beruchte zuiden van Chicao woont, en na onterecht in de gevangenis terecht te zijn gekomen de proefpersoon wordt van een doorgedraaide gevangenisdokter. Wanneer hij ontsnapt uit de gevangenis moet de veteraan zich zien te verzoenen met de wereld die hem heeft verraden en zijn krachten inzetten om anderen te redden.

Jackson produceerde eerder de succesvolle Starz-serie Power, waarvan laatst werd aangekondigd dat er nog minimaal twee seizoenen komen. Dit nieuwe project maakt deel uit van een jarenlange deal die de rapper met het netwerk heeft getroffen.

Cipriano, Kay en Kirkland Morris zullen ook scenario's schrijven voor Tomorrow, Today. Wanneer de serie moet worden uitgezonden, is nog onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen