search
Crossover 'Fear' en 'The Walking Dead' te moeilijk
Series / Nieuws

Crossover 'Fear' en 'The Walking Dead' te moeilijk

Producent Dave Erickson gelooft er niet zo in.

Fear the Walking Dead staat op het punt zijn tweede seizoen af te maken. Verder is The Walking Dead toe aan zijn zevende reeks. Het is voor veel fans vooral de vraag of en wanneer er een crossover tussen de twee AMC-series komt. Producent Dave Erickson sprak daarover met Comic Book en vertelde dat we de kansen niet al te hoog in moeten schatten.

"Op dit moment is er nog geen plan voor. Vanuit een narratief perspectief, en let dan niet op de geografische situatie van alles, denk ik dat het te moeilijk is om te realiseren. Ik denk niet dat er ruimte voor is, ook niet als ik naar de comics krijg. Het is gewoon zo ingewikkeld en ik denk dat de twee series voorlopig op zichzelf blijven staan."

Op dit moment bevindt de cast van Fear zich in Mexico en de groep van Rick & co. in The Walking Dead hebben de afgelopen zes seizoenen gelopen van Georgia naar Virginia. De reis bleek erg gevaarlijk, dus lijkt het inderdaad moeilijk om alle personages zomaar even die kant op te krijgen (en dat dan ook op een organische manier gebeurt).

Vinden jullie het jammer?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen