Hulu ziet wel brood in Runaways serie

Hulu ziet wel brood in Runaways serie

Kan Runaways de leegte van Agent Carter opvullen?

Geoffrey Ketels, 18 augustus 2016 om 14:38

Het lijkt er naar uit te zien dat er een nieuwe Marvel serie zit aan te komen. Het zou gaan om Runaways welke door de streaming service Hulu niet alleen een order beet heeft voor de pilot, maar ook voor een compleet eerste seizoen.
Runaways zou zich focussen op een groep tieners die ontdekken dat hun ouders lid zijn van een criminele organisatie. Het script voor de reeks wordt geschreven door niemand minder dan de makers achter Gossip Girl, namelijk Josh Schwartz en Stephanie Savage. In de serie maken we kennis met zes verschillende tieners die elkaar eigenlijk helemaal niet kunnen luchten, maar die gedwongen worden om samen te werken. Alleen op die manier kunnen ze immers meer te weten komen over de organisatie waar hun ouders zich bij hebben aangesloten.

Het leek er reeds enige tijd naar uit te zien dat Marvel op zoek was naar een vervanger voor de ABC serie Agent Carter welke we recent vaarwel hebben moeten zeggen. Denk jij dat Runaways de leegte van Agent Carter kan opvullen? Wij zijn alvast benieuwd!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Marvel, Runaways, Hulu, Josh Schwartz, Stephanie Savage

Populair nieuws