search

Ons nieuws van vrijdag 19 augustus 2016

Colton Haynes niet terug voor 'Arrow'
Series / Nieuws

Colton Haynes niet terug voor 'Arrow'

Al wil men dat wel graag.

Acteur Colton Haynes lijkt niet terug te keren voor het vijfde seizoen van The CWs Arrow. De acteur is te druk met de opnames van de serie Scream Queens en zou om die reden geen tijd vrij kunnen maken voor een eventuele terugkeer. Het lijkt er dus op dat Roy Harper voorlopig niet terugkeert.

TVLine schrijft dat producenten dit nieuws onthulden. "Mericle vertelt ons dat Haynes, die op dit moment bezig is met Fox's Scream Queens, op dit moment niet van plan is terug te keren. Het sleutelwoord is 'op dit moment'. "We zouden Roy direct terugnemen," vertelt ze. "Als de omstandigheden goed zijn en zidh de juiste verhaallijn aandient natuurlijk."

Dat druist in tegen een eerder statement van de acteur, die in mei nog vertelde "voor een paar afleveringen" terug te keren. In het vierde seizoen had hij nog maar een klein rolletje, terwijl dat in de derde reeks van de serie nog een vaste rol was. Vermoedelijk komt er snel meer nieuws over het vijfde seizoen van Arrow.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunners geven hints over zevende seizoen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Showrunners geven hints over zevende seizoen 'Game of Thrones'

Wat vertellen D.B. Weiss en David Benioff over de Night King, Cersei, Jon en Daenerys?

Showrunners David Benioff en D.B. Weiss spraken in een uitgebreid interview met Deadline over wat de belangrijkste personages in het zevende seizoen van HBO-serie Game of Thrones te wachten staat. In het interview gingen ze verder in op de Night King, en hoe ze hem vorm willen geven als slechterik.

The Night King
De grote 'man' die belangrijker is dan alles wat naar Westeros toe kan komen. Dany die het continent binnenvalt verbleekt bij de bedreiging die hij vormt. Hij is geen "gewone schurk, maar meer de Dood. Hij is niet iemand als Joffrey of Ramsay. Hij is niet meer menselijk. Het Kwaad komt als je een keuze hebt tussen dat en het goede en je voor het verkeerde kiest. De Night King heeft geen keuze; hij is op deze manier gemaakt en dat is wat hij is. Op sommige manieren is hij gewoon de Dood, die achter iedereen in het verhaal aan zit. Zodoende is het ook passend dat hij niet praat. Wat zou de Dood immers zeggen? Alles zou hem teniet doen. Hij is een kracht van vernietiging. Ik denk niet dat we ooit gedacht hebben dialoog voor hem te schrijven. Alles zou een anticlimax zijn."

Daenerys Targaryen
Dany staat natuurlijk op het punt om Westeros binnen te vallen, na daar zes seizoenen lang naartoe gewerkt te hebben. "Dany heeft grenzeloos vertrouwen in zichzelf en haar missie in deze wereld. Haar lotsgevoel maakt haar een meeslepend en charismatisch leider, een Messias achtig figuur voor het volk. Ze heeft natuurlijk ook de slimste adviseur op de planeet, met Tyrion Lannister. En ze heeft drie draken, een leger van Unsullied en de Dothraki horde. Wat zou er mis kunnen gaan?"

Cersei Lannister
Die draaide compleet door aan het einde van het zesde seizoen. "Cersei heeft er alles voor over om te winnen. In het verleden was de enige begrenzende factor voor haar, haar liefde voor haar kinderen. Nu haar kinderen er allemaal niet meer zijn, zijn al haar grenzen weg. En zoals ze zelf zei: 'liefde is zwakte'. Een liefdeloze Cersei is iets angstaanjagends."

Jon Snow
Jon werd aan het einde van het vijfde seizoen nog om het leven gebracht, om vervolgens weer tot leven te komen dankzij Melissandre. Nu is het de vraag hoe eervol hij moet blijven. "Jons eervolle houding is in het verleden soms een nadeel geweest. Een man die volgens de regels speelt, kan de mensen die dat niet doen soms maar moeilijk verslaan. Maar zijn natuur biedt ook een grote sterkte: mensen voor zich winnen. Mensen die zijn moed waardeerden en hem tot Lord Commander van de Night's Watch verkozen hebben. En er zijn de Free Folk, die nooit eerder geknield hadden, die voor hem vochten omdat ze in hem geloofden. De heren van het Noorden hebben hem tot koning gedoopt omdat ze zich realiseerden dat hij voor hen de beste kans vormde om de aankomende oorlogen te overleven. De vraag is echter of een eerzaam man oneervolle vijanden kan verslaan. Zoals E.O. Wilson schreef: 'Binnen een groep, winnen de egoïstische individuen altijd. Maar in wedstrijden tussen groepen, overwinnen de groepen van altruïsten altijd van de egoïstische individuen'. Dus het valt te hopen voor Jon dat dit een wedstrijd tussen groepen is."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Billy Crudup naast Naomi Watts in Netflix-serie 'Gypsy'
Series / Nieuws

Billy Crudup naast Naomi Watts in Netflix-serie 'Gypsy'

Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey) zal de eerste twee afleveringen regisseren.

Billy Crudup zal de mannelijke hoofdrol spelen naast Naomi Watts in de psychologische drama-thriller serie Gypsy voor Netflix, Universal Television en Working Title.

Lisa Rubin schrijft het scenario van de serie, die gaat over Jean Holloway (Watts), een therapeute die gevaarlijke en intieme relaties aangaat met familieleden en vrienden van haar patiënten. Crudup zal de rol spelen van Jeans echtgenoot Michael, die zelf ook de nodige vreemde gewoontes heeft.

Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades Of Grey) zal de eerste twee afleveringen van het eerste seizoen regisseren. In totaal komen er tien afleveringen. Rubin, Watts, Tim Bevan, Eric Fellner, Andrew Stearn en Liza Chasin doen dienst als uitvoerend producent van de serie, die ergens in 2017 door Netflix beschikbaar wordt gesteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer James Wans 'MacGyver'-reboot
Series / Trailer

Nieuwe trailer James Wans 'MacGyver'-reboot

Lucas Till neemt de rol over van Richard Dean Anderson in de CBS-serie.



Na een inspiratieloze eerste trailer heeft CBS een nieuw voorproefje vrijgegeven van de langverwachte reboot van MacGyver. Lucas Till neemt in de nieuwe versie de rol over van Richard Dean Anderson, die het personage in de jaren '80 wereldberoemd maakte.

James Wan (The Conjuring, Fast & Furious 7) regisseerde de pilot-aflevering van de actieserie (hoewel je het gezien de kwaliteit niet echt zou zeggen...). Een eerdere pilot-aflevering werd niet erg goed ontvangen, waarna Wan de taak op hem nam om een tweede versie te maken.

MacGyver wordt vanaf 23 september uitgezonden door CBS.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Microchip naar 'The Punisher'
Series / Nieuws

Gerucht: Microchip naar 'The Punisher'

Wordt er nu al gezocht naar castleden voor de Marvel/Netflix-serie?

Sinds 2013 werken Marvel en Netflix aan een gemeenschappelijk televisie-universum. Het plan was oorspronkelijk om alleen rond de helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist een serie te maken, om ze vervolgens samen te laten werken in The Defenders, maar dat is al veel meer geworden. Zo krijgt acteur Jon Bernthal een spin-off als The Punisher.

MCUExchange heeft nu als eerste een gerucht daarover. Volgens de site zoeken Marvel en Netflix nu een acteur om de rol van David Lieberman te spelen, een personage dat ook wel bekend staat als Microchip / Micro. Hij weet (zoals zijn naam al impliceert) alles van technologie en hacking en zou helpen met missies van Frank,

Het is nog onduidelijk in welk stadium de pre-productie zich bevindt, maar de serie heeft al een showrunner in de vorm van Steve Lightfoot. Daarnaast is er ook al het gerucht dat de serie in 2017 uit moet komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crossover 'Fear' en 'The Walking Dead' te moeilijk
Series / Nieuws

Crossover 'Fear' en 'The Walking Dead' te moeilijk

Producent Dave Erickson gelooft er niet zo in.

Fear the Walking Dead staat op het punt zijn tweede seizoen af te maken. Verder is The Walking Dead toe aan zijn zevende reeks. Het is voor veel fans vooral de vraag of en wanneer er een crossover tussen de twee AMC-series komt. Producent Dave Erickson sprak daarover met Comic Book en vertelde dat we de kansen niet al te hoog in moeten schatten.

"Op dit moment is er nog geen plan voor. Vanuit een narratief perspectief, en let dan niet op de geografische situatie van alles, denk ik dat het te moeilijk is om te realiseren. Ik denk niet dat er ruimte voor is, ook niet als ik naar de comics krijg. Het is gewoon zo ingewikkeld en ik denk dat de twee series voorlopig op zichzelf blijven staan."

Op dit moment bevindt de cast van Fear zich in Mexico en de groep van Rick & co. in The Walking Dead hebben de afgelopen zes seizoenen gelopen van Georgia naar Virginia. De reis bleek erg gevaarlijk, dus lijkt het inderdaad moeilijk om alle personages zomaar even die kant op te krijgen (en dat dan ook op een organische manier gebeurt).

Vinden jullie het jammer?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.