Rick deelt schijnwerpers met Negan in 7e seizoen 'The Walking Dead'

Rick deelt schijnwerkers met Negan in S7 TWD

Het wordt een intens seizoen.

Jim Pedd, 23 augustus 2016 om 08:00

Greg Nicotero speelt een belangrijke rol in AMC-serie The Walking Dead. Niet alleen is hij een vaste producent van de serie, ook heeft hij een paar afleveringen geregisseerd. Tegenover Deadline ging hij in op wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Zo vertelde hij over de rol van Rick (Andrew Lincoln) en Negan (Jeffrey Dean Morgan). Wat blijkt? De twee moeten de schijnwerpers delen dit seizoen.
“Het wordt nog veel erger, voordat het beter zal gaan met onze groep. Het wordt echt intens. Ik bedoel, de serie, begint nu met een nieuw hoofdstuk. Rick deels nu de schijnwerpers met Negan in de comics. Negan heeft een belangrijke rol in waar de serie over gaat. Het is de anticipatie en spanning van nieuwe werelden die we gaan ontdekken, zoals Hilltop, zoals The Kingdom en The Sanctuary waar Negan leeft. Iedereen heeft zoveel gevoel hierin gelegd.”

Uiteraard kunnen we hiermee concluderen dat Rick in elk geval niet het slachtoffer wordt van de knuppel Lucille. Het gaat niet lang meer duren voordat we weten wie wel, want AMC gaat op 23 oktober verder met de serie.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 7, Rick, Andrew Lincoln, Negan, Jeffrey Dean Morgan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws