search

Ons nieuws van dinsdag 23 augustus 2016

Kit Harington: 'Game of Thrones' wordt erg duister
Series / Nieuws

Kit Harington: 'Game of Thrones' wordt erg duister

Met de komst van de White Walkers komt al het slechte...

The Hollywood Reporter sprak uitgebreid met acteur Kit Harington over zijn rol in het aankomende zevende en achtste seizoen van HBO-hitserie Game of Thrones. Niet alleen vertelde Harington over het spelen van Jon Snow na de dood, ook ging hij in op wat er nog komen gaat.

"Het is belangrijk om te benadrukken dat ik nog geen scripts gelezen heb, dus dat ik alleen maar kan gissen. Maar ik denk dat het erg troosteloos gaat worden, waarna we een vrolijk einde krijgen, wat dan een soort winmoment of heldenmoment voor Jon en iedereen anders wordt. Ik denk echter dat het eerst erg duister gaat worden, voordat het beter wordt. Ik denk dat we dit seizoen de White Walkers en hun leger van de doden zich echt laten gelden. En dat wordt erg spannend om te zien. Ik weet niet wat het betekent. Maar ik denk wel dat het hele 'winter is hier' gebeuren betekent dat het heel erg zwaar wordt voor iedereen."

Volgend jaar in juli krijgen we het zevende seizoen te zien, dat in totaal zeven afleveringen gaat tellen. Waarschijnlijk speelt het achtste seizoen in juli 2018 (of ergens rond die tijd), en telt het acht afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aaron Paul ontwikkelt nieuwe NBC-serie 'Blackmail'
Series / Nieuws

Aaron Paul ontwikkelt nieuwe NBC-serie 'Blackmail'

De voormalige Breaking Bad-acteur richt zich nu ook op het productie-aspect van series.

Voormalig Breaking Bad-acteur Aaron Paul richt zich nu ook op het productie-aspect van series maken, want hij ontwikkelt momenteel de nieuwe dramaserie Blackmail voor NBC.

De serie zal gaan over een jong getrouwd stel dat na een ingrijpend ongeluk wraak wil nemen op de man die er verantwoordelijk voor was. Als ze erachter komen dat de man vreemdgaat, dreigen ze dit te vertellen aan zijn verloofde. Wanneer de man in kwestie niet zo kwetsbaar blijkt dan gedacht, ontstaat er een kat-en-muisspel dat zijn weerga niet kent.

John en Thomas Sonntag zullen het scenario van Blackmail schrijven en net als Paul dienst doen als uitvoerend producent. Het is nog onbekend of Paul ook een rol zal gaan spelen in de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gebroeders Duffer delen nieuwe informatie over 'Stranger Things' S2
Series / Nieuws

Gebroeders Duffer delen nieuwe informatie over 'Stranger Things' S2

Welk boosaardig personage uit het eerste seizoen keert mogelijk terug?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Sinds de release van Stranger Things op Netflix is er veel discussie over de kritisch bejubelde serie en hoe een tweede seizoen eruit zou kunnen zien. Een punt van discussie is de manier waarop er werd omgegaan met het bijrolpersonage Barb. Dit personage kwam op nogal vervelende wijze om het leven, maar haar dood werd nadien nauwelijks besproken. Showrunners Matt en Ross Duffer lieten IGN nu weten dat ze Barb niet zijn vergeten. Aldus Matt Duffer:

"Het is onwaarschijnlijk dat Barb terugkeert, maar we zijn haar niet vergeten. We zullen zorgen dat Barb gerechtigheid krijgt. Mensen zijn begrijpelijk gefrustreerd over het feit dat de inwoners van het dorp niet echt lijken om te kijken naar Barb. Dat gebeurde echter wel, alleen besteedden we er geen tijd aan in het eerste seizoen. Het is niet zo dat haar ouders niks gaven om Barb. Het eerste seizoen omvatte een tijdsbestek van slechts zes of zeven dagen, dus we konden niet alles aan bod laten komen. In het hypothetische tweede seizoen zullen we dan ook alle gevolgen van wat er heeft plaatsgevonden aan bod laten komen."

Naast deze opmerking over Barb lieten de gebroeders ook weten dat Matthew Modine's personage Dr. Brenner "mogelijk zal terugkeren", ondanks dat hij dood leek te gaan in het eerste seizoen (wat overigens niet expliciet in beeld werd gebracht). De Duffers merken op dat een dergelijke dood "erg onbevredigend" zou zijn en hij "beter verdient".

Houd Serietotaal goed in de gaten voor meer nieuws over het tweede seizoen van Stranger Things.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rick deelt schijnwerpers met Negan in 7e seizoen 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Rick deelt schijnwerpers met Negan in 7e seizoen 'The Walking Dead'

Het wordt een intens seizoen.

Greg Nicotero speelt een belangrijke rol in AMC-serie The Walking Dead. Niet alleen is hij een vaste producent van de serie, ook heeft hij een paar afleveringen geregisseerd. Tegenover Deadline ging hij in op wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Zo vertelde hij over de rol van Rick (Andrew Lincoln) en Negan (Jeffrey Dean Morgan). Wat blijkt? De twee moeten de schijnwerpers delen dit seizoen.

"Het wordt nog veel erger, voordat het beter zal gaan met onze groep. Het wordt echt intens. Ik bedoel, de serie, begint nu met een nieuw hoofdstuk. Rick deels nu de schijnwerpers met Negan in de comics. Negan heeft een belangrijke rol in waar de serie over gaat. Het is de anticipatie en spanning van nieuwe werelden die we gaan ontdekken, zoals Hilltop, zoals The Kingdom en The Sanctuary waar Negan leeft. Iedereen heeft zoveel gevoel hierin gelegd."

Uiteraard kunnen we hiermee concluderen dat Rick in elk geval niet het slachtoffer wordt van de knuppel Lucille. Het gaat niet lang meer duren voordat we weten wie wel, want AMC gaat op 23 oktober verder met de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.