Gebroeders Duffer delen nieuwe informatie over 'Stranger Things' S2

Gebroeders Duffer over 'Stranger Things' S2

Welk boosaardig personage uit het eerste seizoen keert mogelijk terug?

Zilko Tarici, 23 augustus 2016 om 10:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sinds de release van Stranger Things op Netflix is er veel discussie over de kritisch bejubelde serie en hoe een tweede seizoen eruit zou kunnen zien. Een punt van discussie is de manier waarop er werd omgegaan met het bijrolpersonage Barb. Dit personage kwam op nogal vervelende wijze om het leven, maar haar dood werd nadien nauwelijks besproken. Showrunners Matt en Ross Duffer lieten IGN nu weten dat ze Barb niet zijn vergeten. Aldus Matt Duffer:
"Het is onwaarschijnlijk dat Barb terugkeert, maar we zijn haar niet vergeten. We zullen zorgen dat Barb gerechtigheid krijgt. Mensen zijn begrijpelijk gefrustreerd over het feit dat de inwoners van het dorp niet echt lijken om te kijken naar Barb. Dat gebeurde echter wel, alleen besteedden we er geen tijd aan in het eerste seizoen. Het is niet zo dat haar ouders niks gaven om Barb. Het eerste seizoen omvatte een tijdsbestek van slechts zes of zeven dagen, dus we konden niet alles aan bod laten komen. In het hypothetische tweede seizoen zullen we dan ook alle gevolgen van wat er heeft plaatsgevonden aan bod laten komen."

Naast deze opmerking over Barb lieten de gebroeders ook weten dat Matthew Modine's personage Dr. Brenner "mogelijk zal terugkeren", ondanks dat hij dood leek te gaan in het eerste seizoen (wat overigens niet expliciet in beeld werd gebracht). De Duffers merken op dat een dergelijke dood "erg onbevredigend" zou zijn en hij "beter verdient".

Houd Serietotaal goed in de gaten voor meer nieuws over het tweede seizoen van Stranger Things.

Bron: IGN

Lees meer over: Stranger Things, Matt Duffer, Ross Duffer, Millie Bobby Brown, Netflix

Populair nieuws