search
Eerste beelden heksenserie 'Salem'
Series / Trailer

Eerste beelden heksenserie 'Salem'

Wanneer is iemand nou eigenlijk een heks?



WGN America heeft een teaser vrijgegeven van zijn allereerste televisieserie. In de trailer van Salem, horen we een van de hoofdrolspelers, Seth Gabel, vertellen wanneer iemand nou eigenlijk een heks is. De nadruk in de serie ligt op het kleine stadje Salem, dat bekend staat om zijn fanatieke heksenjacht.

Naast Seth Gabel spelen ook Shane West (Nikita) en Janet Montgomery rollen in de serie. Deze verkent de duistere en bovennatuurlijke waarheid rond deze gruwelijke periode in de Amerikaanse geschiedenis. De heksen die we te zien krijgen zijn volgens de makers echt, maar ze zijn niet wie (of wat) ze lijken. In het centrum van de aandacht staat een romance, en een explosieve onthulling die een nieuwe visie op Salem geeft. En uiteraard een update aan het fenomeen van heksen.

De hoofdrol in dit alles is voor West, die de rol van John Alden speelt. Hij is een veteraan van tien jaar oorlog en heeft enige tijd gevangen gezeten bij Indianen. Nadien keert hij terug naar zijn thuisstadje Salem, waar hij ontdekt dat iedereen compleet geobsedeerd is met deze heksenjacht. Die wordt aangevoerd door Cotton Mather (Gabel).

Er is nog geen premièredatum bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen