search
Thema's S7 en S8 'American Horror Story' geen geheim
Series / Nieuws

Thema's S7 en S8 'American Horror Story' geen geheim

En wat zijn de plannen voor die seizoenen (die nog niet niet besteld zijn)?

Er is redelijk wat kritiek op FX als het aankomt op de marketing van het zesde seizoen van American Horror Story. Dat komt vooral omdat het thema geheimgehouden wordt en dat irriteert sommige mensen. Bedenker Ryan Murphy zegt nu dat dit geen terugkerend fenomeen wordt. Daarnaast zullen de connecties tussen de uiteenlopende verhalen "exploderen" in het zevende en achtste seizoen.


"Ik sprak met John Landgraf en Dana Walden en de serie zit nu in het zesde seizoen en tot nu toe hebben we alles volgens het boekje gedaan," aldus Murphy. "In januari of februari kondig ik aan wat het thema is en daarna kondigen we de cast aan. We wilden dit jaar een andere ervaring bieden aan de fans. Maar dat betekent niet dat we dat ook in seizoen zeven of seizoen acht ook doen."

Gek genoeg zijn dat zevende en achtste seizoen nog niet besteld, maar volgens Murphy zullen die er wel komen. "Je zult zien dat de seizoenen vanaf nu samen gaan komen, en dat merk je echt straks. We hebben veel in de planning en dat zal je zien exploderen in seizoenen zeven en acht. We zijn nog niet officieel verlengd door John Landgraf, hij en ik praten daar namelijk pas aan het einde van het jaar over. Maar Jon heeft altijd gezegd, en ik ben het daar altijd mee eens geweest, dat deze serie kon zijn als The Twilight Zone en meerdere seizoenen zou kunnen lopen en een eigen mythologie hebben. Dus dat is hoe we het benaderen. En ik blijf het maken zolang als er ideeën zijn en we het momentum houden. Ik hou ervan om dit te maken."

Vanaf 14 september is de serie weer te zien.

Aanbevolen artikelen