'Harry Potter'-acteur Rupert Grint speelt hoofdrol in tv-serie 'Snatch'

Gebaseerd op de gelijknamige film van Guy Ritchie.

Zilko Tarici, 24-08-2016 12:10

Crackle heeft besloten om het groene licht te geven voor een volledig eerste seizoen van Snatch, een tv-serie gebaseerd op Guy Ritchie's succesvolle cultfilm uit 2000. In de film werden de hoofdrollen gespeeld door acteurs zoals Jason Statham en Brad Pitt, maar in de serie gaan ze voor iets minder grote namen zoals Ruper Grint (Ron Weasley in de Harry Potter-films), Dougray Scott (Mission: Impossible 2) en Ed Westwick (J. Edgar).
De tv-versie van Snatch gaat over een groep criminele twintigers die op een vrachtwagen vol goud stuiten en zo beland raken in de wereld van de georganiseerde misdaad, die wemelt van de corrupte politieagenten, internationale gangsters en plaatselijk gespuis.

Grint zal de rol spelen van Charlie Cavendish, een chaotische, verwaande oplichter. Scott is Vic Hill, een oplichter die vanuit de gevangenis zijn zaakjes voortzet. Westwick neemt op zijn beurt de rol van nachtclubeigenaar Sonny Castillo voor zijn rekening.

Nick Renton (The Musketeers) zal de serie regisseren. De opnames van het tien afleveringen durende eerste seizoen gaan volgende week van start in Manchester. Snatch zal ergens in 2017 uitgezonden worden.

Bron: Deadline

Lees meer over: Rupert Grint, Snatch, Guy Ritchie, Dougray Scott, Ed Westwick, Brad Pitt

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam