Bryan Singer over link tussen 'Legion' en de 'X-Men'-franchise

Singer over link tussen 'Legion' en 'X-Men'

Singer produceert de serie samen met Legion-bedenker Noah Hawley (Fargo).

Zilko Tarici, 26 augustus 2016 12:26

Voordat de opnames van de pilot-aflevering nog maar van start waren gegaan, liet Legion-bedenker Noah Hawley al weten dat fans niet teveel moeten verwachten van een connectie naar de X-Men filmreeks, maar dat de serie meer op zichzelf zou moeten staan. Bryan Singer, regisseur van meerdere X-films liet tijdens het Edinburgh Television Festival min of meer hetzelfde weten, maar vulde dit wel aan met de volgende opmerkingen:
"Legion maakt deel uit van het X-Men universum, maar wanneer je de serie kijkt heb je geen voorkennis nodig. De serie kan op eigen houtje bestaan. Legion en de andere geplande X-Men serie van Fox zullen echter wel een link hebben met toekomstige X-films en hebben een zeer ambitieuze en unieke verhaallijn."

De voorlopige geplande films in het X-universum van Fox zijn Wolverine 3, Deadpool 2 en The New Mutants, dus het wordt afwachten of Legion enige connectie met deze films zal hebben. De andere door Singer benoemde serie wordt momenteel ontwikkeld door Burn Notice-bedenker en -showrunner Matt Nix en gaat over twee 'normale' ouders die erachter komen dat hun kinderen mutantenkrachten hebben.


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Bryan Singer, Legion, Noah Hawley, X Men, Fargo

Populair nieuws