Eindigt 'Supernatural' na 300 afleveringen?

Eindigt 'Supernatural' na 300 afleveringen?

Dan zouden er nog een paar seizoenen komen.

Jim Pedd, 9 september 2016 08:00

Elf seizoenen duurt The CW’s Supernatural als, en dus is het steeds meer de vraag hoe lang Sam (Jensen Ackles) en Dean (Jared Padalecki) nog nodig hebben om het kwaad voorgoed te verslaan. Het twaalfde seizoen is verder al besteld en op komst en nu melden de twee hoofdrolspelers tegenover Entertainment Weekly wanneer we mogelijk een einde mogen verwachten.
Mogelijk krijgt de serie 300 afleveringen. Dan zou het veertiende seizoen slechts dertien afleveringen hoeven tellen. “We hebben het erover gehad om te bepalen waar ons einde zou liggen,” aldus producent Bob Singer. “Ik denk dat het slecht zou zijn voor de serie om gewoon te stoppen zonder finale. Ik weet niet wat dat wordt, maar we willen er graag een maken.”

Driehonderd afleveringen zijn daarbij het belangrijkste streven. Dit zegt ook acteur Padalecki: “Ik denk dat Ackles en ik erg teleurgesteld zouden zijn als we de 300 niet zouden halen. Als we de 300 halen, denk ik dat Ackles en ik het misschien een mooi moment vinden om de rest vaarwel te zeggen. Maar we nemen het natuurlijk niet licht op, als we het zover schoppen.”

Op 13 oktober gaat Supernatural van start met de uitzendingen van het twaalfde seizoen. Zo bezien zou 2018 of 2019 het laatste seizoen kunnen zijn…

Bron: EW

Lees meer over: Supernatural, 300, Afleveringen, Einde, The CW, Jensen Ackles, Jared padelecki

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws