search
Onthullende nieuwe foto's HBO's 'Westworld'
Series / Foto's

Onthullende nieuwe foto's HBO's 'Westworld'

Anthony Hopkins heeft een wel heel enge muur...

Entertainment Weekly heeft vier nieuwe foto's vrijgegeven van dramaserie Westworld. Hieronder zie je de beelden voor de serie, die zich afspeelt in een futuristisch pretpark waar de boel mis gaat, compleet met omschrijvingen.


De eerste foto is een beeld van hoofdrolspeler Anthony Hopkins, die een personage met de naam Dr. Robert Ford speelt. Hij heeft een behoorlijk enge muur met hoofden op zijn muur en wordt omschreven als een kruising van Walt Disney met Dr. Frankenstein. "Hij wil een puur dystopia of utopia maken, maar realiseert zich dat hij het niet meer weet," aldus Hopkins.



Dan is er een beeld van Dolores, het personage van Evan Rachel Wood. Zij is een naïef meisje dat als "host" op het park werkt en zich realiseert dat niet alles is wat het lijkt. Wood vond het lastig de rol te spelen: "alles wat je doet moet iets betekenen".



Een ander beeld laat Dolores samen met de Man in Black (Ed Harris) zien. Hij is een twist op de moordlustige scherpschutter uit de filmversie uit de jaren zeventig en is een mens. Hij bezoekt het park zeer regelmatig, is sadistisch en is ergens naar op zoek. "Hij heeft vrij specifieke bedoelingen," aldus Harris.



Tot slot was er nog een beeld van Teddy Flood (James Marsden). Er is weinig bekend over zijn personage, omdat de producenten details graag geheim willen houden.



De serie is vanaf 2 oktober te zien op HBO.

Aanbevolen artikelen