search
Derde seizoen 'Gotham' legt basis Batman
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Gotham' legt basis Batman

Eindelijk komt Bruce Wayne in de buurt van de held.

Toen FOX begon met Gotham, was het de vraag of we uiteindelijk te zien zouden krijgen hoe Bruce Wayne (David Mazouz) verandert in de man die Batman wordt. Dat moet haast wel, want de serie introduceert immers hele reeksen schurken uit de Batman-comics, zoals de Joker, Penguin, Catwoman, Mad Hatter en meer. Volgens producent Ken Woodruff gaat dat inderdaad gebeuren. Het derde seizoen legt hiervoor de baiss.


"Onze acteur wordt 16, dus hij is bijna zover. We zijn nog niet zover dat we Batman laten zien, maar focussen ons wel erop meerdere kanten van Bruce Wayne te laten zien en om de fundering voor Batman te leggen. Hij wordt veel actiever. Eind vorig seizoen was hij op de straat met Selina Kyle. Daar lieten we niet veel van zien, maar dit jaar krijg je zien wat hij uit die ervaring haalt "“ het openbreken van sloten, om zo stil te zijn als een vleermuis… We willen zeker die vooruitgang voor Bruce laten zien."

Natuurlijk duurt het nog een paar jaar voordat Wayne het als gemaskerde burgerwacht op gaat nemen tegen uiteenlopende criminelen, maar het is mooi dat we eindelijk meer te zien krijgen van zijn ontwikkeling. De kans is natuurlijk groot dat de serie uiteindelijk eindigt op het moment dat hij de cape aantrekt.

De serie is net begonnen met het derde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen