Kleine update tweede seizoen 'Jessica Jones'

Kleine update tweede seizoen Jessica Jones

Wat wordt de invloed van het eerste seizoen?

Jim Pedd, 23 september 2016 om 10:07

Luke Cage moet nog uitkomen, maar ondertussen hopen fans al lange tijd op meer informatie rond het tweede seizoen van zusterserie Jessica Jones. Showrunner Melissa Rosenberg sprak tegenover Esquire nu over dat geplande seizoen en onthulde dat men nog niet klaar is met het schrijven daarvan.
“Sinds augustus zijn Rosenberg en haar schrijvers halverwege met het schrijven van het tweede seizoen”, valt daar te lezen. De dame in kwestie vertelde zelf over de manier waarop Jessica (Krysten Ritter) in haar serie moet omgaan met de strijd die ze tegen Kilgrave voerde.

“Ik heb toen ik aan Dexter werkte geleerd dat je een personage verder kunt laten gaan, maar nooit kan laten genezen. Met Dexter, was het moment dat hij schuldgevoelens kreeg, of accepteerde ‘slecht’ te zijn, het moment waarop de serie eindigde. Dat geldt ook voor ons: als Jessica op de een of andere manier herstelt van de schade die haar aangedaan is. Mensen genezen niet zomaar, en zeggen niet gewoon ‘Oh hij is gearresteerd, zit in de bak en dus ben ik weer genezen’. Dat trauma maakt een belangrijk onderdeel van haar uit.”

De eerstvolgende keer dat we haar zien is in The Defenders.

Bron: Esquire

Lees meer over: Jessica Jones, Marvel, Netflix, Melissa Rosenberg, Luke Cage, Krysten Ritter

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws