search
Sophie Turner over zevende seizoen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Sophie Turner over zevende seizoen 'Game of Thrones'

Niet iedereen gaat het einde halen.

Toen de Emmy's werden uitgereikt, kreeg Variety actrice Sophie Turner uit HBO-serie Game of Thrones te spreken. Daarbij hintte ze naar het zevende seizoen, namelijk dat niet iedereen het einde van het seizoen levend gaat halen.


"Het voelt erg verdrietig. Je merkt echt dat de boel afgerond wordt en naar het einde toewerkt," vertelde de actrice over het zevende seizoen. "Mensen blijven iets langer in Belfast hangen, om elkaar wat meer te kunnen zien." Maar: "We hebben hierna nog een seizoen. Hoewel, niet iedereen van ons natuurlijk."

Toch gokken we erop dat Sansa het wel gaat halen. Aan het einde van het zesde seizoen zagen we dat ze samen ging werken met haar bastaardbroer Jon Snow (Kit Harington) en samen met hem Ramsay Bolton (Iwan Rheon) wist te verslaan, waarmee het kasteel waar ze opgroeiden, Winterfell, weer in handen van de Starks verkeert.

"Je weet niet echt wat er met haar aan de hand is dit seizoen," ging Turner verder. "We proberen uit te vogelen waar haar loyaliteiten liggen en of ze het gaat halen en een echte Stark blijkt, of toch niet."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen