search
Nieuwe beelden peperdure Netflix-serie 'The Crown'
Series / Trailer

Nieuwe beelden peperdure Netflix-serie 'The Crown'

En een poster en zes foto's.



"Het zou helpen als we hier en nu over uw naam kunnen beslissen", begint de trailer van Netflix-serie The Crown. "Laten we de zaken niet te ingewikkeld maken "“ mijn naam is Elizabeth", luidt het antwoord van de nieuwe koningin van Engeland in de trailer die Netflix heeft vrijgegeven. Het is de eerste trailer van de serie, die volgens de berichten de duurste ooit is in de geschiedenis van het streamingkanaal.

De serie gaat op 4 november in zijn gehele in première en moet een blik op het persoonlijke, politieke en vooral erg private leven van Queen Elizabeth II laten zien. Daarin worstelt ze met een balans tussen haar persoonlijke leven en publieke rol als koningin, en de naoorlogse samenleving.

De serie is geproduceerd door Stephen Daldry, Peter Morgan en Andy Harris en gebaseerd op een prijswinnend toneelstuk met de naam The Audience. Claire Foy speelt de hoofdrol, Matt Smith is Prince Phillip, John Lithgow niemand minder dan Sir Winston Churchill en Jared Harris is King George IV. Hieronder ook de poster en een zestal foto's.













Aanbevolen artikelen