search

Ons nieuws van donderdag 29 september 2016

You're the Worst krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

You're the Worst krijgt vierde seizoen

En dat na amper 4 afleveringen in het derde seizoen...

Het derde seizoen van de reeks You're the Worst is nog maar vier afleveringen ver, maar FXX heeft reeds bekend gemaakt dat er met zekerheid een vierde seizoen komt.

Helemaal onverwacht komt het vervolg natuurlijk niet. Het derde seizoen ging namelijk bijzonder sterk van start en was zelfs goed voor de beste kijkcijfers op FXX ooit! Dit is ook niet zo moeilijk met een uitstekende cast die bestaat uit Aya Cash, Chris Geere, Desmin Borges en Keither Donohue. Eric Schrier, of original programming van FX Networks en FX Productions wou nog het volgende over de serie kwijt:

"Schitterend geschreven, briljant geacteerd, You're the Worst blijft ronduit hilarisch en we zijn dan ook bijzonder tevreden dat Stephen en zijn team kunnen werken aan een vierde seizoen. Dat er een vierde seizoen van de reeks komt is uiteraard alleen maar de kroon op hun harde werk."

Ben jij een fan van de reeks You're the Worst en kijk jij al uit naar het vierde seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden onthullen personage Tom Felton in 'The Flash'
Series / Foto's

Eerste beelden onthullen personage Tom Felton in 'The Flash'

En er zijn wat details over hem.

Entertainment Weekly mocht twee foto's vrijgeven van het derde seizoen van The CW's The Flash. De twee beelden onthullen eindelijk het personage van acteur Tom Felton, dat een paar afleveringen te zien zal zijn. Ook is er eindelijk iets bekend gemaakt over het karakter dat hij speelt, Julian Dorn genaamd.

Producent Todd Helbing vertelt dat zijn aanwezigheid een "direct gevolg van Flashpoint" is. Daarnaast legde hij uit dat "Barry dat lab altijd voor zichzelf gehad heeft, maar het nu moet delen met een man die hem niet alleen niet aardig vindt, maar ook nogal prikkelbaar is."

Toch lijkt Julian een expert op het gebied van misdaadbestrijding. Kijk bijvoorbeeld naar de foto waarop hij samen met Barry (Grant Gustin) en Detective Joe West (Jesse L. Martin) te zien is. Het andere beeld is van Julian en Barry.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Video's onthullen details 'Class'
Series / Video/clip/featurette

Video's onthullen details 'Class'

Eindelijk wat nieuws over de schurk van de serie.

Fans van BBC-serie Doctor Who zullen nog even geduldig moeten wachten op het tiende seizoen sinds de serie in 2005 terugkeert. Voor die tijd kunnen ze zich vermaken met de nieuwste spin-off van de show, Class. Daarvan zijn nu twee video's vrijgegeven, die niet alleen iets onthullen over het concept van de serie, maar ook iets over de schurkachtige Miss Quill, de natuurkundelerares die gespeeld wordt door Katherine Kelly.

De eerste van de twee video's omschrijft de serie als "grappig, spannend, angstaanjagend, sexy". De tweede video laat iets zien over de lerares in de serie, waarvan in het midden gelaten wordt of het een menselijke schurk of een buitenaardse betreft. We gokken echter op dat laatste, gezien het feit dat de serie zich afspeelt in het universum van de BBC-serie Doctor Who. Hieronder de video's.



"Het jaar gaat van start op Coal Hill Academy en de studenten bereiden zich voor op het herfstbal. Maar als de school aangevallen wordt, moeten vier vervreemde studenten samenwerken om en te verslaan. En dit is pas het begin.."

Vanaf 22 oktober te zien op BBC3.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden peperdure Netflix-serie 'The Crown'
Series / Trailer

Nieuwe beelden peperdure Netflix-serie 'The Crown'

En een poster en zes foto's.



"Het zou helpen als we hier en nu over uw naam kunnen beslissen", begint de trailer van Netflix-serie The Crown. "Laten we de zaken niet te ingewikkeld maken "“ mijn naam is Elizabeth", luidt het antwoord van de nieuwe koningin van Engeland in de trailer die Netflix heeft vrijgegeven. Het is de eerste trailer van de serie, die volgens de berichten de duurste ooit is in de geschiedenis van het streamingkanaal.

De serie gaat op 4 november in zijn gehele in première en moet een blik op het persoonlijke, politieke en vooral erg private leven van Queen Elizabeth II laten zien. Daarin worstelt ze met een balans tussen haar persoonlijke leven en publieke rol als koningin, en de naoorlogse samenleving.

De serie is geproduceerd door Stephen Daldry, Peter Morgan en Andy Harris en gebaseerd op een prijswinnend toneelstuk met de naam The Audience. Claire Foy speelt de hoofdrol, Matt Smith is Prince Phillip, John Lithgow niemand minder dan Sir Winston Churchill en Jared Harris is King George IV. Hieronder ook de poster en een zestal foto's.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.