Video's onthullen details 'Class'

Video's onthullen details 'Class'

Eindelijk wat nieuws over de schurk van de serie.

Jim Pedd, 29 september 2016 om 10:02

Fans van BBC-serie Doctor Who zullen nog even geduldig moeten wachten op het tiende seizoen sinds de serie in 2005 terugkeert. Voor die tijd kunnen ze zich vermaken met de nieuwste spin-off van de show, Class. Daarvan zijn nu twee video’s vrijgegeven, die niet alleen iets onthullen over het concept van de serie, maar ook iets over de schurkachtige Miss Quill, de natuurkundelerares die gespeeld wordt door Katherine Kelly.
De eerste van de twee video’s omschrijft de serie als “grappig, spannend, angstaanjagend, sexy”. De tweede video laat iets zien over de lerares in de serie, waarvan in het midden gelaten wordt of het een menselijke schurk of een buitenaardse betreft. We gokken echter op dat laatste, gezien het feit dat de serie zich afspeelt in het universum van de BBC-serie Doctor Who. Hieronder de video’s.


“Het jaar gaat van start op Coal Hill Academy en de studenten bereiden zich voor op het herfstbal. Maar als de school aangevallen wordt, moeten vier vervreemde studenten samenwerken om en te verslaan. En dit is pas het begin..”

Vanaf 22 oktober te zien op BBC3.

Lees meer over: Class, Doctor Who, Peter Capaldi, Cameo, BBC, Spinoff

Populair nieuws