Nieuwe synopsis 'The Walking Dead' s7

Nieuwe synopsis 'The Walking Dead' s7

Alles gaat mis.

Jim Pedd, 30 september 2016 om 12:14

AMC heeft een uitgebreide nieuwe synopsis voor het zevende seizoen van The Walking Dead vrijgegeven. De synopsis concentreert zich op de tweede helft van het zevende seizoen, waarvan de uitzendingen op 23 oktober van start gaan. Hieronder de synopsis, zoals vrijgegeven door AMC:
“Tot nu toe hebben onze personages conflicten, ziekte, honger, grote aantallen ondoden, tragedies, verraad en ondenkbaar verlies doorstaan. Hierdoor zijn ze formidabel geworden. Machtig. Niet te stoppen. Aan het begin van seizoen zeven werd die kracht weggehaald. Ze vonden veiligheid en stabiliteit. Bouwden een huis en dachten dat de wereld van hen zou zijn. Ze hadden het mis.

In de eerste helft van het zevende seizoen is onze groep uiteen gevallen, gebroken en moesten ze de brokstukken oprapen onder het juk van onderdrukking. Negan heeft ze succesvol onder controle gekregen, en hen op brute wijze ervan overtuigd te leven naar zijn regels, door een dodelijk en gruwelijk voorbeeld te stellen om zo te laten zien wat er gebeurd als ze niet luisteren.

Andere personages weten niet wat er gebeurd is, maar zijn per ongeluk of bewust van de groep gescheiden. En zij zullen ontdekken dat ze ook niet aan deze nieuwe wereld kunnen ontsnappen. Dit halve seizoen draait om een nieuw begin van deze personages. Het thema van het seizoen is een nieuwe start maken. De wereld is niet wat ze ervan gedacht hadden. Hij is groter en zelfs gevaarlijker.”


Bron: Heroic Hollywood

Lees meer over: AMC, The Walking Dead, Synopsis, Negan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws