search
HBO zoekt naar mogelijkheden 'Game of Thrones' spin-off

HBO zoekt naar mogelijkheden 'Game of Thrones' spin-off

Het gaat om het goede idee.

Jim Pedd

HBO programming voorzitter Casey Bloys stelt dat als de serie Game of Thrones in 2018 stopt, de zender wellicht meteen van start gaat met een spin-off. Er wordt nog niet aan gewerkt door schrijvers of showrunners, maar er wordt wel volop over gesproken.


"Er zijn wat dingen die interessant klinken, maar op dit moment hebben we geen schrijvers op het project gezet. In een ideale wereld zou Game of Throens door blijven gaan en zouden we hier niet over na hoeven denken… Maar er zijn zoveel mogelijkheden om er op de een of andere manier mee verder te gaan. Voor ons draait het op dit moment om de juiste invalshoek vinden met de juiste schrijver."

Waar showrunners D.B. Weiss en David Benioff allang duidelijk hebben gemaakt dat hun dagen in Westeros hun einde naderen, hoopt Bloys dat ze terugkeren voor een spin-off, eventueel als producenten en niet als showrunners. "Het is natuurlijk een grote commitment van hun kant, niet alleen op creatief vlak maar ook in hun gezinsleven. Ze zijn maanden op rij weg. Het is iets groots om aan te werken. Maar als we een goede spin-off of prequel vinden, hoop ik dat ze op de een of andere manier mee blijven werken."

Schrijver George R.R. Martin uitte onlangs al zijn interesse in een spin-off.

Aanbevolen artikelen