search
Blu-ray recensie: 'Modern Family' s7

Blu-ray recensie: 'Modern Family' s7

22 afleveringen in één doosje.

Jim Pedd
Bedenkers: Steven Levitan, Christopher Lloyd | Cast: Ed O'Neill (Jay Pritchett), Sofia Vergara (Gloria Delgado-Pritchett), Julie Bowen (Claire Dunphy), Ty Burrell (Phil Dunphy), Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett), Eric Stonestreet (Cameron Tucker) | Jaren: 2009 "“ heden | Televisie: Fox

Elk jaar weer valt op hoe populair komedieserie Modern Family blijft bij de tv-kijker. Naast The Big Bang Theory is het een van de populairste komedies die te zien zijn op televisie en vermoedelijk blijft dat nog wel even zo. Want ook dit seizoen trok gemiddeld meer dan acht miljoen Amerikanen naar de buis.

Het zevende seizoen laat zien hoe in huize Dunphy nieuwe familieleden verwelkomd worden, als Phil een drietal babyeentjes adopteert. Tegelijk slaan de rebelse Dunphy-kinderen de vleugels uit. Cam en Mitchells wereld staat op de kop door financiële problemen, en Cam raakt bevriend met een stel wilde studenten. Jay en Gloria proberen Joe verder voor te bereiden op de peuterschool en Manny verovert vrouwen. En zijn Andy en Haley voorbestemd om een stel te zijn?DVD: Modern Family seizoen 7 | Duur: +/- 9 uur | Release: augustus 2016 | Video: 16:9 | Audio: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels | Discs: 3x DVD| EAN: 8-712626-063216 | Met dank aan: 20th Century Fox

Net als het vorige seizoen levert Fox de serie aan in op Dvd's, in een slipcover van een regulier formaat. In die slipcover vind je twee ultradunne Dvd-hoesjes, met drie schijven. Achterop zie je informatie over wat op elke schijf te vinden valt. Verder tref je op de slipcover de gebruikelijke technische informatie en synopsis aan.

Modern Family telt in dit nieuwe seizoen 22 afleveringen, die er over het geheel genomen goed uitzien. Details zijn scherp en veel aanwezig, hoewel niet extreem scherp. Dat komt natuurlijk omdat het geen Blu-ray uitgave is, maar zelf vinden we dat niet heel erg bij dit soort series. Ook de audio (en dat telt het zwaarst) is goed, waarbij vooral dialoog centraal is en goed hoorbaar.

Extra's
Er zitten een paar extra's bij de uitgave. Er is bijvoorbeeld een complete documentaire die kijkt naar het maken van individuele afleveringen. Dat is een mooie blik achter de schermen, die laat zien hoeveel mensen werk verrichten. Andere leuke extra's zijn de alternatieve en verwijderde scènes en de featurettes over de kinderen in de cast.

Toekomst
Het achtste seizoen ging op 21 september van start, met in totaal 8,24 miljoen kijkers. De tweede aflevering is ook al uitgezonden en trok 7,41 miljoen mensen naar Fox. Vermoedelijk zijn de cijfers hoog genoeg voor een volgend seizoen.

Aanbevolen artikelen