search

Ons nieuws van woensdag 5 oktober 2016

Blu-ray recensie: 'Modern Family' s7
Series / Blu-ray Review

Blu-ray recensie: 'Modern Family' s7

22 afleveringen in één doosje.

Bedenkers: Steven Levitan, Christopher Lloyd | Cast: Ed O'Neill (Jay Pritchett), Sofia Vergara (Gloria Delgado-Pritchett), Julie Bowen (Claire Dunphy), Ty Burrell (Phil Dunphy), Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett), Eric Stonestreet (Cameron Tucker) | Jaren: 2009 "“ heden | Televisie: Fox

Elk jaar weer valt op hoe populair komedieserie Modern Family blijft bij de tv-kijker. Naast The Big Bang Theory is het een van de populairste komedies die te zien zijn op televisie en vermoedelijk blijft dat nog wel even zo. Want ook dit seizoen trok gemiddeld meer dan acht miljoen Amerikanen naar de buis.

Het zevende seizoen laat zien hoe in huize Dunphy nieuwe familieleden verwelkomd worden, als Phil een drietal babyeentjes adopteert. Tegelijk slaan de rebelse Dunphy-kinderen de vleugels uit. Cam en Mitchells wereld staat op de kop door financiële problemen, en Cam raakt bevriend met een stel wilde studenten. Jay en Gloria proberen Joe verder voor te bereiden op de peuterschool en Manny verovert vrouwen. En zijn Andy en Haley voorbestemd om een stel te zijn?



DVD: Modern Family seizoen 7 | Duur: +/- 9 uur | Release: augustus 2016 | Video: 16:9 | Audio: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels | Discs: 3x DVD| EAN: 8-712626-063216 | Met dank aan: 20th Century Fox

Net als het vorige seizoen levert Fox de serie aan in op Dvd's, in een slipcover van een regulier formaat. In die slipcover vind je twee ultradunne Dvd-hoesjes, met drie schijven. Achterop zie je informatie over wat op elke schijf te vinden valt. Verder tref je op de slipcover de gebruikelijke technische informatie en synopsis aan.

Modern Family telt in dit nieuwe seizoen 22 afleveringen, die er over het geheel genomen goed uitzien. Details zijn scherp en veel aanwezig, hoewel niet extreem scherp. Dat komt natuurlijk omdat het geen Blu-ray uitgave is, maar zelf vinden we dat niet heel erg bij dit soort series. Ook de audio (en dat telt het zwaarst) is goed, waarbij vooral dialoog centraal is en goed hoorbaar.

Extra's
Er zitten een paar extra's bij de uitgave. Er is bijvoorbeeld een complete documentaire die kijkt naar het maken van individuele afleveringen. Dat is een mooie blik achter de schermen, die laat zien hoeveel mensen werk verrichten. Andere leuke extra's zijn de alternatieve en verwijderde scènes en de featurettes over de kinderen in de cast.

Toekomst
Het achtste seizoen ging op 21 september van start, met in totaal 8,24 miljoen kijkers. De tweede aflevering is ook al uitgezonden en trok 7,41 miljoen mensen naar Fox. Vermoedelijk zijn de cijfers hoog genoeg voor een volgend seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
American Horror Story krijgt zevende seizoen
Series / Nieuws

American Horror Story krijgt zevende seizoen

We konden er eigenlijk op wachten...

Het zat er uiteraard aan te komen en dit nieuws zal niemand meer verbazen. FX heeft namelijk bekend gemaakt dat American Horror Story ook in 2017 een nieuw seizoen krijgt.

"Ryan, Brad en hun fantastische team met schrijvers hebben ongelofelijk werk verricht tot dusver om American Horror Story niet alleen intens, maar ook schokkend en boeiend te houden. We zijn dan ook bijzonder blij om aan te kunnen kondigen dat er in 2017 een zevende deel komt van de reeks." Deze woorden komen van FX Networks and Productions SEO John Landgraf.

"Het ongelofelijke succes van de eerste zes delen van de reeks hebben aangetoond hoe goed de serie het doet bij de fans. American Horror Story haalt onze diepste angsten naar boven en doet dat ook nog eens op een manier zoals nooit eerder werd getoond op televisie.", aldus nog Landgraf.

Kijk jij al uit naar het zevende deel van de reeks en heb je een voorkeur voor een bepaald thema?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Premièredatum en poster 'Black Sails' seizoen 4 onthuld
Series / Nieuws

Premièredatum en poster 'Black Sails' seizoen 4 onthuld

Het betreft tevens het laatste seizoen van de piratenserie.

Starz heeft vandaag de premièredatum en poster onthuld van het vierde en tevens laatste seizoen van de serie Black Sails. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal op 29 januari 2017 worden uitgezonden. Het seizoen zal in totaal uit tien afleveringen bestaan en laat het heroïsche einde zien van de Treasure Island-prequel.

In de Verenigde Staten trokken de eerste drie seizoenen van Black Sails wekelijks ruim 3,6 miljoen kijkers. De serie wordt in bijna 200 landen uitgezonden. Black Sails werd eerder voor meerdere Emmy Awards genomineerd en won in 2014 en 2016 deze prijs voor beste geluidsmontage en in 2014 daarnaast ook voor visuele effecten.

Black Sails speelt zich twintig jaar voorafgaand aan Robert Louis Stevensons klassieker verhaal af en gaat over Captain Flint (Toby Stephens), de meest gevreesde piraat van zijn tijd. De serie is een creatie van Jonathan E. Steinberg en Robert Levine en wordt geproduceerd door Steinberg, Levine, Michael Bay en zijn Platinum Dunes-partners Brad Fuller en Andrew Form.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer tweede seizoen 'Voltron: Legendary Defender'
Series / Trailer

Eerste trailer tweede seizoen 'Voltron: Legendary Defender'

En er is een poster voor de serie.

[video_embed]1784[/video_embed]

Netflix heeft de eerste trailer voor Voltron: Legendary Defender seizoen twee vrijgegeven. Die verscheen op ComicBook.com, en is vrijgegeven vlak voor het eerste panel van de serie. Dat zal op de New York Comic-Con plaatsvinden op 7 oktober en vermoedelijk zijn er dan een heleboel eerste details.

Het tweede seizoen lijkt de gebeurtenissen direct na het eerste seizoen op te pakken, als de Voltron Force verbroken is na een aanvaring met Emperor Zarkon. Kunnen ze zich herpakken en het universum redden? Dat is de vraag waar dit seizoen een antwoord op zal geven.

Voltron begint als vijf nietsvermoedende tieners ineens op een andere planeet terecht komen. Daar worden ze getraind als piloten van vijf robotleeuwen, om het op te nemen tegen de krachten van het kwaad.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde reeks 'Sherlock' wordt mogelijk laatste
Series / Nieuws

Vierde reeks 'Sherlock' wordt mogelijk laatste

Maar zeg nooit nooit.

Het lijkt erop dat het vierde seizoen van BBC-hitserie Sherlock het laatste wordt. Acteur Benedict Cumberbatch sprak uitgebreid met de Brits editie van GQ Magazine en onthulde dat het vierde seizoen van de reeks "voelt als het einde van een tijdperk."

Het seizoen gaat daarnaast richting "een plek vanaf waar het heel moeilijk wordt om direct op te volgen." Dat woordje direct zou voor fans genoeg moeten zijn om ook na het vierde seizoen te hopen op meer, maar voorlopig lijkt dat er niet in te zitten. Heel vreemd is dat ook niet, want Cumberbatch en acteur Martin Freeman zijn erg populair in Hollywood en hebben het daar dus erg druk mee.

Tegelijk zegt Cumberbatch: "we zeggen nooit nooit. Ik zou het geweldig vinden ernaar terug te blijven keren. Maar in de nabije toekomst hebben we allemaal dingen waar we ons mee bezig moeten houden en we hebben iets erg compleets gemaakt. Dus laten we afwachten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.