Featurette blikt terug op 'Gilmore Girls'

Featurette blikt terug op 'Gilmore Girls'

Nog een paar weken en de serie keert terug op Netflix.

Jim Pedd, 6 oktober 2016 10:26

Netflix heeft een featurette vrijgegeven waarin wordt gekeken naar de voorgeschiedenis van de Gilmore Girls. Die serie keert in november terug op het streamingkanaal en om die reden heeft het een 2,5 minuten durende featurette vrijgegeven die terugblikt op de show. Daarnaast is er nog een poster vrijgegeven voor de terugkeer van Lauren Graham en Alexis Bledel.


De dames Graham en Bledel krijgen voor de terugkeer naar de serie maar liefst 750.000 dollar betaald per aflevering. Dat is meer dan andere sterren als Kevin Spacey en Kit Harington voor andere veelgekeken series. Het laat zien hoeveel Netflix overheeft voor de terugkeer van de show, die klaarblijkelijk uitzonderlijk populair is bij streamers.

Op 25 november wordt het complete nieuwe seizoen online gezet, met een hele reeks terugkerende acteurs, waaronder ook Melissa McCarthy, Jared Padalecki en Milo Ventimiglia.


Lees meer over: Gilmore Girls, Lauren Graham, Alexis Bledel, Netflix, Kevin Spacey, Kit Harington, Melissa McCarthy, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia

Informatie over de serie: Gilmore Girls

Populair nieuws