search
'Game of Thrones' showrunners tekenen voor nog twee seizoenen
Series / Nieuws

'Game of Thrones' showrunners tekenen voor nog twee seizoenen

Daarmee lijken een vijfde en zesde seizoen een zekerheid.

Het lijkt erop dat we dit jaar niet hoeven te wachten op de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen om te kunnen bevestigen dat Game of Thrones nog wel even doorgaat. HBO heeft namelijk een contract getekend met showrunners David Benioff en Dan Weiss om nog minstens twee seizoenen aan de serie te werken.


Daarmee zullen de twee sowieso doorgaan tot een zesde seizoen. Toch is het nog niet helemaal zeker dat er een vijfde en zesde seizoen komen: HBO heeft nog niet bevestigd. Maar, als de trend van de afgelopen jaren doorgaat, dan kunnen we er vanuit gaan dat die er wel gaan komen.

Elk seizoen worden afleveringen weer meer bekeken. Het afgelopen seizoen maakte Game of Thrones zelfs een van de best bekeken series van HBO, direct na The Sopranos. Gemiddeld keken er 14,3 miljoen mensen naar elke aflevering.

Onlangs vertelden de twee showrunners nog dat ze denken dat de serie zeven of acht seizoenen zal duren. Game of Thrones keert op 6 april terug in de Verenigde Staten. In Nederland is elke aflevering telkens één dag later op HBO te kijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen