Uitslag poll: Top 5 series die moeten terugkeren

Uitslag poll: Top 5 series die moeten terugkeren

Met een opmerkelijke top vijf.

Jim Pedd, 7 oktober 2016 om 10:53

Vorige week vroegen we jullie welke serie terug moet keren op televisie en daarin kwamen een stel opmerkelijke winnaars in naar voren, namelijk twee series die in het laatste seizoenen flink wat kritiek te verduren kregen. Anderzijds won geen andere serie dan Stargate in de poll, met 12 procent van de stemmen.
1. STARGATE (12%)
De fantasyserie liep tussen 1997 en 2007 en kreeg maar liefst tien seizoenen en twee spin-offs. De serie begint op het moment dat wetenschappers in Egypte een mysterieuze cirkel vinden, die een poort naar andere werelden blijkt te zijn. Al snel raakt de mensheid verwikkeld in een intergalactische oorlog. Overigens wordt er al gewerkt aan een reboot in films.

2. DEXTER (9%)
Moordlustige Dexter hield zich aan een strakke code. Hij doodde enkel criminelen, waaronder de ergste moordenaars. Waar de serie erg goed begon, zakte het niveau mettertijd in en kreeg Dexter geen waardig afscheid in zijn laatste reeks.

3. LOST (9%)
Een vliegtuig crasht en een groepje mensen overleeft. Ze bevinden zich op een tropisch eiland en lijken alleen te zijn. Met nadruk op lijken, want al snel blijken zich daar andere mensen te bevinden en een mysterieus rookmonster. De schrijvers van de serie schreven zichzelf in een hoekje met alle mysteries en dat maakte het laatste seizoen niet zo goed.

4. FIREFLY (8%)
De ruimtewestern van Joss Whedon was een extreem kort leven beschoren. Dat terwijl de sci-fi serie wel ontzettend goed ontvangen werd en fans nog altijd vragen om meer materiaal. Hopelijk keert de bemanning van de Serenity ooit nog terug!

5. BREAKING BAD (8%)
Definitiever dan het einde van Breaking Bad kan bijna niet, maar de serie rond de briljante scheikundeleraar Walter White en zijn drugsimperium was zo goed dat jullie graag meer willen zien.

Lees meer over: Uitslag poll, Serie, Terugkeer, Revival, Stargate, Dexter, lost, Firefly, Breaking Bad

Populair nieuws