Eerste trailer 'Black Mirror' seizoen 3

Eerste trailer 'Black Mirror' seizoen 3

Vanaf 21 oktober zijn de nieuwe afleveringen te zien op Netflix!

Zilko Tarici, 8 oktober 2016 om 13:00


Netflix heeft de officiële trailer van Black Mirror seizoen 3 vrijgegeven. Het nieuwe seizoen van de cultserie (eerst een productie van BBC) is vanaf 21 oktober exclusief te bekijken via de streaming service. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

De eerste twee seizoenen van Black Mirror bestonden uit slechts drie afleveringen. Het derde seizoen omvat echter het dubbele aantal. Hieronder een beschrijving van deze afleveringen:

San Junipero – We zijn in Californië in 1987. San Junipero is een strandplaatsje waar zon, surfen en seks centraal staan. Voor de recent gearriveerde Yorkie (Mackenzie Davis) en Kelly (Gugu Mbatha-Raw) loopt hun geplande vakantie in San Junipero echter anders dan verwacht...

Shut Up and Dance – Wanneer de teruggetrokken 19-jarige Kenny (Alex Lawther) online wordt misleid, moet hij samenwerken met de eveneens getroffen Hector (Jerome Flynn) om de daders op te sporen. De aflevering werd geregisseerd door James Watkins (The Woman in Black, Eden Lake).

Nosedive – De onzekere kantoormedewerker Lacie (Bryce Dallas Howard) leeft in een gelukkige door status geobsedeerde wereld die voor haar een nachtmerrie is. Haar oude vriendin Naomi (Alice Eve) is het tegenovergesteld van Lacie en behoort tot de elite. Lacie krijgt nu de mogelijkheid om dezelfde status te verkrijgen. Deze aflevering werd geregisseerd door Joe Wright (Hanna, Atonement) en is de enige aflevering waarvan het script niet werd geschreven door bedenker Charlie Brooker. Rashida Jones en Michael Schur namen die taak op zich.

Men Against Fire – Deze aflevering speelt zich af na een grote oorlog in de toekomst. Een jonge soldaat (Malachi Kirby) moet ergens in het buitenland samen met collega Raiman (Madeline Brewer) angstige dorpelingen beschermen tegen een horde doorgedraaide mutanten. Al hun hoop is gevestigd op een nieuwe technologie die ze in handen krijgen.

Hated in the Nation – Een rechercheur (Kelly McDonald) en haar jonge partner moeten een reeks gruwelijke moorden die gelinkt zijn aan social media onderzoeken. Dit is de eerste aflevering van Black Mirror die 90 minuten zal duren.

Playtest - Een avontuurlijke globetrotter (Wyatt Russell) bezoekt Groot-Brittannië, waar hij een vrouw (Hannah John-Kamen) leert kennen en de nieuwste snufjes in videogame-technologie uitprobeert; een apparaat dat even verfijnd als beangstigend is. De regie van de aflevering is in handen van Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

Wat vinden jullie van de trailer? Laat hieronder je mening horen!Bron: Netflix

Lees meer over: Black Mirror, Alice Eve, Bryce Dallas Howard, Rashida Jones, Charlie Brooker

Informatie over de serie: Black Mirror

Populair nieuws