search
Werk aan tweede seizoen 'Westworld' al begonnen
Series / Nieuws

Werk aan tweede seizoen 'Westworld' al begonnen

Jonathan Nolan ontkracht verder geruchten over Roman en Medieval World.

De eerste aflevering van Westworld beleefde de sterkste première sinds die van True Detective op HBO. Nu blijkt dat, ondanks dat men nog geen groen licht gekregen heeft voor het tweede seizoen, men wel al begonnen is met werken daaraan. Heel vreemd is dat niet, want de productie van de serie werd tijdelijk stilgelegd om te kunnen werken aan de volgende paar seizoenen.


"We werken op dit moment aan het tweede seizoen," aldus co-bedenker Jonathan Nolan. "Ik vind het maar moeilijk om te stoppen met werken." Ook vertelde Nolan dat de serie voorlopig niet, zoals eerder het gerucht ging, naar Roman World of Medieval World zou gaan.

Zoals we al schreven lijkt de kans groot dat HBO met een tweede seizoen komt. In de VS alleen al keken er 1,96 miljoen mensen naar de premièreaflevering en nog eens 3,3 miljoen naar streams en andere mogelijkheden. Daarnaast is de serie tot nu toe enorm goed ontvangen (hoewel sommige critici vinden dat de show op het randje van teveel mysterie en te weinig intelligentie wandelt).

Hebben jullie de eerste twee afleveringen al gezien? Zo ja, wat vond je ervan?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen