search
Vierde en laatste seizoen 'Halt and Catch Fire'
Series / Nieuws

Vierde en laatste seizoen 'Halt and Catch Fire'

Nog maar tien afleveringen te gaan.

Fans van Halt and Catch Fire zullen blij zijn dat AMC de serie een vierde seizoen gunt. Tien afleveringen krijgen makers Christopher Cantwell en Christopher C. Rogers van AMC om hun serie tot een mooi einde te brengen. De show draait om de opkomst van de computerindustrie in de jaren tachtig in Texas en Californië.


"We zijn ontzettend trots op Halt and Catch Fire "“ een waar passieproject "“ en bedanken critici en fans die dit unieke programma omarmd hebben," aldus Charlie Collier, de baas van AMC. "Felicitaties en dank aan bedenkers en showrunners Christopher Cantwell en Christopher C. Rogers en het enorm getalenteerde team van schrijvers, producenten, de cast en crew. Het is een geweldig genoegen om dit project een vierde en laatste seizoen te geven, om te zien of Cameron, Donna en de rest van de groep Swap Meet in een eBay, Amazon of Facebook kunnen veranderen."

Cantwell en Rogers zijn blij met het feit dat ze een vierde seizoen krijgen om "de serie te laten eindigen zoals wij dat willen en ons verhaal, deze personages en onze fans het einde te geven dat ze verdienen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen