search
Steven Moffat heeft weinig interesse in 'Sherlock'-film
Series / Nieuws

Steven Moffat heeft weinig interesse in 'Sherlock'-film

Want er worden immers al drie films per achttien maanden gemaakt!

Steven Moffat, de showrunner van Doctor Who en bedenker van het zeer succesvolle Sherlock, liet in een interview met de Mirror weten weinig interesse te hebben in een Sherlock-film met Benedict Cumberbatch en Martin Freeman.


"Als er echt een goede redden voor zou zijn om het verhaal op die manier te vertellen, dan misschien wel," begon de co-bedenker van de show. "Maar eerlijk is eerlijk, we maken al drie films elke achttien maanden!"

En dus hoeven we er niet vanuit te gaan dat er ooit een film over komt. "Films maken duurt om de een of andere reden veel langer. Dus dan zou je veel minder Sherlock krijgen."

Vanaf 1 januari kunnen we weer genieten van de avonturen van Sherlock Holmes en Dr. John Watson. Het verhaal wordt twee jaar na de gebeurtenissen in The Reichenbach Fall opgepakt. Wat we mogen verwachten is dat eindelijk onthuld wordt hoe Sherlock zijn dood in scène had gezet. Dat zal uiteraard gebeuren in de eerste aflevering: The Empty Hearse. Die wordt gevolgd door The Sign of Three en His Last Vow. Hieronder de trailer die onlangs vrijgegeven werd.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen