Nog een superslechterik in 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'

Nog een slechterik in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Blizzard, uit de Iron Man comics, maakt zijn opwachting in de serie.

Jim Pedd, 20 december 2013 om 15:56

ABC en Marvel Entertainment hebben een nieuwe aankondiging gedaan over de twaalfde aflevering van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.. Het blijkt dat niet alleen Ian Quinn, gespeeld door David Conrad in de serie terugkeert. Daarnaast zal nog een superslechterik zijn opwachting maken: Donnie Gill. Hij staat ook bekend als de superslechterik Blizzard.
In het bronmateriaal krijgt Gill het pak van Blizzard van een andere Iron Man-slechterik, Justin Hammer. Gill gebruikt die in eerste instantie voor kleine diefstallen, maar bouwt al snel banden op met grotere slechteriken. Zo voegt hij zich bij The Mandarin, Baron Zemo en bij de groep Thunderbolts.

Het is ook al bekend wie de rol van Gill zal gaan spelen: Dylan Minnette. De aflevering, Seeds getiteld, waarin hij te zien is debuteert op 14 januari in de Verenigde Staten. De officiële synopsis luidt als volgt: ”Coulson en May ontdekken verbijsterende informatie over het leverleden van Skye, terwijl het team een storm in de S.H.I.E.L.D. Academy moet doorstaan.”


Bron: ComingSoon

Lees meer over: agents of shield, marvel, blizzard, iron man

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws