Twee nieuwe castleden voor 'Stranger Things'

Twee nieuwe castleden voor Stranger Things

Sadie Sink en Dacre Montgomery spelen in de show.

Jim Pedd, 17 oktober 2016 12:11

Er zijn twee nieuwe castleden gevonden voor het tweede seizoen van Netflix-serie Stranger Things. De dramaserie van Matt en Ross Duffer heeft Sadie Sink en Dacre Montgomery gecast. De twee worden series regulars in het tweede seizoen, schrijft The Hollywood Reporter. Er is ook al wat bekend over hun rollen:

Sink speelt Max, een hard meisje dat blaakt van zelfvertrouwen en wiens gedrag typischer voor jongens dan voor meisjes is. Ze heeft een moeilijke achtergrond en wantrouwt vrijwel iedereen om haar heen. Haar stiefbroer Billy wordt gespeeld door Dacre Montgomery. Hij blaakt ook van het zelfvertrouwen en is onvoorspelbaar en gewelddadig.

Overigens zijn nu ook Joe Kerry (die Steve Harrington speelt) en Noah Schnapp (Will Byers) gepromoveerd tot regulars. Samen zijn ze te zien in een nieuwe reeks van negen afleveringen, die zich in de jaren tachtig afspelen en draaien om de nasleep van de verdwijning van Will. Als het goed is leren we meer over het Upside Down en de Demogorgon.

Bron: THR

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink, Matt DUffer, Ross Duffer, Noah Schnapp, Joe Kerry

Populair nieuws