search
Sony verkoopt Timeless rechten in Cannes
Series / Nieuws

Sony verkoopt Timeless rechten in Cannes

En dat is opvallend na de recente rechtszaak voor inbreuk op copyright.

Recent stond hier nog te lezen dat onder meer NBC en Sony werden geconfronteerd met een rechtszaak rond de serie Timeless. Vandaag komt echter het toch wel opvallende nieuws dat de rechten voor de reeks ook zouden zijn verkocht aan andere werelddelen. Het betreft hier niet alleen het Midden-Oosten, maar ook China, Japan en Zuid-Europa.

Sony Pictures Television heeft naast bovenstaande aangegeven dat de rechten daadwerkelijk zijn verkocht aan Channel 4 in de U.K. Daar zal ze te zien zijn op het E4 netwerk. Gehoopt wordt uiteraard dat de reeks ook over de oceaan even uitstekende resultaten zal weten neer te zetten als in de Verenigde Staten het geval is. Daar haalde de eerste aflevering op NBC zomaar even 11,1 miljoen kijkers.

Channel 4 is niet de enige koper van de reeks. Op MIPCOM in Cannes wist Sony de reeks ook te verkopen aan AXN in Japan, evenals aan Viacom 18's Colors Infinity in Indiƫ en Sohu in China. OSN zal de reeks uitbrengen in het Midden-Oosten. In Zuid-Europa zijn de rechten nu in handen van Moviestar (Spanje), AXN (Portugal) en Fox (Italiƫ).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen