search
'Arrow'-baas over viervoudige crossover
Series / Nieuws

'Arrow'-baas over viervoudige crossover

Wat mogen we verwachten?

Nu The CW begonnen is met uitzendingen van zijn vier DC-series, The Flash, Arrow, Legend of Tomorrow en Supergirl, kijken velen uit naar de aankomende crossover van de vier series. We weten al dat de Dominators, een buitenaards ras, de slechteriken spelen in die crossover en Marc Guggenheim vertelt nu in een interview met Entertainment Weekly over die schurken.


"Ik kan je zeggen dat hun doel erg dicht bij wat in de comics staat gaat liggen en dat het te maken heeft met metamensen," aldus Guggenheim. "Het wordt erg, erg trouw aan de comics." In de comics besluiten de Dominators naar de Aarde te reizen omdat ze niet bepaald blij zijn met de aanwezigheid van zoveel mensen met superkrachten.

Verder stelt Guggenheim dat er geen spin-off opgezet wordt in deze nieuwe crossover en dat de series Flash en Legends de grootste focus gaan krijgen. "Het gaat niet om het opzetten van nog meer spin-offs, maar draait echt om grote, bombastische, gigantische actie. Er zitten een paar cruciale karaktermomenten in. En er zijn veel plotlijnen, vooral in Flash en Legends, die tot uiting komen in de crossover."

In november kunnen we de crossover op televisie verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen