search

Ons nieuws van dinsdag 18 oktober 2016

Amazon-serie 'Bosch' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

Amazon-serie 'Bosch' krijgt vierde seizoen

Rasacteur Titus Welliver speelt de hoofdrol in de serie.

Amazon heeft gisteren aangekondigd dat de populaire Amazon Original Series Bosch een vierde seizoen zal krijgen. Het vierde seizoen van de Emmy-genomineerde serie zal gemaakt worden door Fabrik Entertainment, een aftakking van Red Arrow Entertainment Group. Aan het derde seizoen wordt momenteel hard gewerkt. Dat seizoen zal in 2017 zijn première beleven op Amazon.

Bosch is gebaseerd op de boekenreeks van Michael Connelly. De hoofdrollen worden gespeeld door Titus Welliver als Detective Harry Bosch, Jamie Hector als Jerry Edgar, Amy Aquino als Lt. Grace Billets, Madison Lintz als Maddie Bosch en Lance Reddick als Deputy Chief Irvin Irving.

Bosch werd ontwikkeld voor tv door Eric Overmyer (Treme, The Wire), die ook dienst doet als uitvoerend producent. Henrik Bastin, Pieter Jan Brugge en Welliver fungeren daarnaast als producenten van Bosch.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
YouTube aan de slag met 'Jumper'-serie
Series / Nieuws

YouTube aan de slag met 'Jumper'-serie

Ook Doug Liman werkt mee.

YouTube Red gaat aan de slag met een serie die volgt op de film Jumper uit 2008 van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow). YouTube heeft een pilot besteld die door Liman wordt geregisseerd.

De pilot krijgt de titel Impulse en is gebaseerd op het derde boek in de Jumper-serie van schrijver Steven Gould.

Het verhaal gaat over een rebels zestienjarig meisje. Ze heeft zich altijd al anders gevoeld dan haar leeftijdsgenoten en ze de drang om te ontsnappen uit het kleine dorpje waar ze woont. Als een lokale drugsdealer haar tracht te misbruiken, komt ze erachter de ze de kracht heeft om te teleporteren.

Volgens The Wrap wordt het script geschreven door Jeffrey Lieber en de productie moet nog dit jaar starten.

YouTube Red is alweer even in de lucht, maar nog niet in Nederland beschikbaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-baas over viervoudige crossover
Series / Nieuws

'Arrow'-baas over viervoudige crossover

Wat mogen we verwachten?

Nu The CW begonnen is met uitzendingen van zijn vier DC-series, The Flash, Arrow, Legend of Tomorrow en Supergirl, kijken velen uit naar de aankomende crossover van de vier series. We weten al dat de Dominators, een buitenaards ras, de slechteriken spelen in die crossover en Marc Guggenheim vertelt nu in een interview met Entertainment Weekly over die schurken.

"Ik kan je zeggen dat hun doel erg dicht bij wat in de comics staat gaat liggen en dat het te maken heeft met metamensen," aldus Guggenheim. "Het wordt erg, erg trouw aan de comics." In de comics besluiten de Dominators naar de Aarde te reizen omdat ze niet bepaald blij zijn met de aanwezigheid van zoveel mensen met superkrachten.

Verder stelt Guggenheim dat er geen spin-off opgezet wordt in deze nieuwe crossover en dat de series Flash en Legends de grootste focus gaan krijgen. "Het gaat niet om het opzetten van nog meer spin-offs, maar draait echt om grote, bombastische, gigantische actie. Er zitten een paar cruciale karaktermomenten in. En er zijn veel plotlijnen, vooral in Flash en Legends, die tot uiting komen in de crossover."

In november kunnen we de crossover op televisie verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht over interessante ontmoeting 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Gerucht over interessante ontmoeting 'Game of Thrones'

Het heeft allemaal te maken met een belangrijke locatie.

Het lijkt erop dat er een bijzondere ontmoeting te gebeuren staat in HBO's Game of Thrones. De fansite Watchers on the Wall houdt de boel rond het zevende seizoen in de gaten en ontdekte dat een aantal personages die elkaar nog niet ontmoetten, op het punt staan dat wel te doen.

Een "betrouwbare" bron van de site stelt dat Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) een ontmoeting heeft met Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) en Davos Seaworth (Liam Cunningham). Het trio zou elkaar ontmoeten in de Dragonpit, een gebouw dat in Kings Landing ligt en ooit het thuis van de draken van de Targaryens was. De scène zou opgenomen worden in Romeinse ruïnes in Santiponce, Spanje.

Dat er over die scène geschreven wordt, wijst erop dat de Starks, onder leiding van Jon Snow (Kit Harington) en Sansa (Sophie Turner) gaan samenwerken met Daenerys. Het wijst er ook op, dat ze vermoedelijk vrij snel weet te winnen in Westeros en binnen een paar afleveringen haar aandacht op de White Walkers kan richten. Wellicht dat Davos en Brienne om die reden richting het zuiden gaan, zodat Dany ervan overtuigd kan worden.

De show zal in de zomer van 2017 weer te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.