Gerucht over interessante ontmoeting 'Game of Thrones'

Nieuwe gerucht Game of Thrones

Het heeft allemaal te maken met een belangrijke locatie.

Jim Pedd, 18 oktober 2016 08:00

Het lijkt erop dat er een bijzondere ontmoeting te gebeuren staat in HBO’s Game of Thrones. De fansite Watchers on the Wall houdt de boel rond het zevende seizoen in de gaten en ontdekte dat een aantal personages die elkaar nog niet ontmoetten, op het punt staan dat wel te doen.
Een “betrouwbare” bron van de site stelt dat Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) een ontmoeting heeft met Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) en Davos Seaworth (Liam Cunningham). Het trio zou elkaar ontmoeten in de Dragonpit, een gebouw dat in Kings Landing ligt en ooit het thuis van de draken van de Targaryens was. De scène zou opgenomen worden in Romeinse ruïnes in Santiponce, Spanje.

Dat er over die scène geschreven wordt, wijst erop dat de Starks, onder leiding van Jon Snow (Kit Harington) en Sansa (Sophie Turner) gaan samenwerken met Daenerys. Het wijst er ook op, dat ze vermoedelijk vrij snel weet te winnen in Westeros en binnen een paar afleveringen haar aandacht op de White Walkers kan richten. Wellicht dat Davos en Brienne om die reden richting het zuiden gaan, zodat Dany ervan overtuigd kan worden.

De show zal in de zomer van 2017 weer te zien zijn.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Emilia Clarke, Gwendoline Christie, Liam Cunningham, Kit Harington, Sophie Turner

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws